Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Produse out of stock - SEO for Out Of Stock Products

407 vues

Publié le

6 slide-uri din cursul "Pagina de Produs Sexy", prezentat la Scoala de Vara GPeC 2015 - In general prezenta pe site a produselor fara stoc creeaza frustrare, si nu va doriti asta. In particular, exista solutii pentru a pastra produsele iesite din fabricatie, daca «programatorul» stie cu ce sa inlocuiasca produsul out of stock

Publié dans : Business
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Produse out of stock - SEO for Out Of Stock Products

  1. 1. Ce ma fac daca nu mai am STOC? In general prezenta pe site a produselor fara stoc creeaza frustrare. In particular, exista solutii pentru a pastra produsele iesite din fabricatie, daca «programatorul» stie cu ce sa inlocuiasca produsul out of stock
  2. 2. • Lasa paginile acolo unde sunt. Daca produsul va reintra pe stoc lasa musai pagina. Poti sa anunti termenul de intrare in stoc, estimativ, daca il stii. Nu adauga aici alt produs, gen produs inlocuitor. Nu redirectiona catre alt produs, prin tehnici de programare. • Ofera alternative: – Acelasi produs in alta culoare – Un model mai nou al aceleasi versiuni de produs – Produse identice ale altui producator – Alte produse din aceeasi categorie care sunt identice la functiuni si la calitate • Lasa-i sa comande acest produs, pune disponibilitatea “disponibil in X zile”, in email spune ca va dura pana se reface stocul, eventual pana la acele X zile, mai trimite inca in email pe la mijlocul perioadei si anunta ca data reaprovizionarii se mentine sau s-a prelungit. Daca au nevoie si iubesc acel produs/producator vor astepta produsul. • Indulceste asteptarea, sau lipsa ta de profesionalism, printr-un discount la o comanda viitoare, sau un incentive care sa faca sa merite asteptarea reaprovizionarii acestui produs. Ce ma fac cu produsele OUT OF STOCK? (SEO)
  3. 3. • Toate magazinele online, mai devreme sau mai tarziu se confrunta cu aceasta problema, e inevitabila. • 301 permanent redirect catre: – Acelasi model dar mai nou, care il inlocuieste pe cel vechi – Categoria de produse din care facea parte produsul EOL – Poti sa “refolosesti” pagina, URL-ul si sa pui acolo alt produs, sigur ar fi bine sa semene mult cu cel scos din fabricatie totusi • Poti sa il lasi insa ofera musai alternative viabile si usor de comandat la acel produs, pastreaza si pretul daca poti, sa zicem fostul Canon A400 a costat 500 de lei, ofera tot o camera digitala, tot de la Canon, din gama cea mai ieftina, tot argintie, cu dimensiuni similre fizice, si poate cateva modele de la alti producatori, insa in suma pe care el se asteapta acum sa o plateasca pe o camera veche, scoasa din fabricatie – vezi pretul ei pe okazii.ro eventual, la mana a doua, si ofera produse noi la acel pret, inlocuitoare Ce ma fac cu produsele END OF LIFE - EOL? (SEO)

×