Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Partit catala

279 vues

Publié le

És un power point sobre els politics catalans

Publié dans : Actualités & Politique
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Partit catala

  1. 1. Partit catala
  2. 2. ICV Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) és un partit polític ecosocialista d'àmbit català.
  3. 3. CIU Convergència i Unió (CiU) és una federació de dos partits polítics catalanistes, formada per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), liberal, i Unió Democràtica de Catalunya (UDC), democristiana o socialcristiana.Aquest és l'Artur mas És una federació de partits polítics, que reconeixen la federació com a única eina electoral. El català és la llengua pròpia de la federació, juntament amb l'aranès a la Val d'Aran.
  4. 4. PSC El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), és un partit polític català, d'ideologia socialdemòcrata i catalanista, creat el 16 de juliol de 1978 i radicat a Catalunya. L'òrgan de premsa del PSC és la revista Endavant.El lider és Jose montilla.
  5. 5. PP El lider és Alicia Sánchez Camacho Partit Popular (PP) (Partido Popular, en castellà) és un partit polític espanyol. S'autodefineix com partit d'ideologia de centre reformista i democristiana, tot i que políticament pot ser considerat de eta conservadora i i més si es compara amb altres partits polítics com ara el PSOE, IU, UPyD, tre d'altres. El Partit Popular va governar Espanya entre 1996 i 2004, amb José María Aznar com president. La primera legislatura, el PP va obtenir majoria simple, amb 156 escons, i va rebre el port en la investidura de CiU, CC i el PNB (PNV en castellà). La segona legislatura, a partir del 00, va governar amb majoria absoluta (amb 183 escons). Actualment és el principal partit de posició amb Mariano Rajoy de líder, i governa diverses comunitats autònomes, entre elles el País lencià o Comunitat de Madrid. Forma part del Partit Popular Europeu.
  6. 6. PXC lataforma per Catalunya (PxC) és un partit polític català, populista i identitari. El seu discurs se sosté en un major control de la immigració que arriba a l'Estat espanyol des de finals del segle XX i principis del segle XXI (sobretot provinent del Magrib i de Sud-amèrica), l'aplicació de "tolerància zero" davant la delinqüència i el terrorisme, la defensa dels valors tradicionals de la família i la protecció de l'urbanisme actual.
  7. 7. ERC Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) és un partit polític català que es defineix d'esquerra socialdemòcrata, favorable a la independència de Catalunya i dels Països Catalans.
  8. 8. Ciutadans - Partit de la Ciutadania (oficialment en castellà, Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía[1]) és un partit polític d'àmbit espanyol de centreesquerra originat a Catalunya que rebutja el que anomenen com a nacionalisme identitari alhora que defensa les llibertats individuals entre els ciutadans i l'apropament d'aquests a les institucions.[2] A Catalunya, única comunitat autònoma on disposa de representació (3 escons al Parlament i 13 regidors en diferents ajuntaments), s'oposen al nacionalisme català, que consideren que domina les institucions catalanes des de la Transició, i a les conseqüències d'aquesta suposada hegemonia, que valoren en els seus manifestos fundacionals com a negativa per a la convivència dels ciutadans i la democràcia. [3]

×