Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Lectie De Umilinta

17 292 vues

Publié le

Publié dans : Spirituel, Business
 • Soyez le premier à commenter

Lectie De Umilinta

 1. 1. Cu adevarat fascinant acest mod de prezentare!
 2. 2. Pamantul Pluton Marte Mercur
 3. 3. Pamantul Pluton
 4. 4. Soarele Pamantul Pluton
 5. 5. Cred ca ne-am facut deja o idee. Dar mai departe de Soare ... ESTE UN VAST UNIVERS.
 6. 6. Soare Sirius Arturo Jupiter ocupa 1 pixel Pamantul nu se vede la aceasta scara
 7. 7. Antares este a 15-a stea ca stralucire pe cer. Ea se afla la peste 1000 ani-lumina. Soare < 1 pixel Jupiter nu se vede la aceasta scara
 8. 8. Atunci, cat de mare esti tu? Si cat de mari sunt preocuparile tale cotidiane? Care sunt lucrurile importante? CONCENTRATI-VA PE PROTEJAREA VIETII!
 9. 9. Luminile noptii Vedere din cer
 10. 10. Rasarit ...
 11. 11. ADMIRABILA, planeta noastra albastra !
 12. 12. Sa o protejam, sa n-o distrugem… Inainte ca desertul nu explodeaza sau nu arde... Sa lasam o buna mostenire copiilor nostri…
 13. 13. Dar frumusetea Terei se reinoieste in fiecare clipa … Lumea intreaga e casa noastra.
 14. 14. A.L. Sa ramanem vigilenti Viata consta in a ne pregati viitorul … Ne-a ramas doar putina vreme.
 15. 15. O sa-ti arat acum o poza pentru zilele in care te vei simti plictisit de viata. Cand te vei gandi ca necazurile tale sunt enorme … … si cand te vei gandi ca ceea ce faci sau nu … reprezinta o imensa diferenta.
 16. 16. Dar este si o poza pentru cand, ca om, … te vei crede mare, puternic… Ca tu esti Homo Sapiens, Stapan peste Creatie, cu putenica ta tehnologie! Si cand vei crede ca in 6 miliarde de exemlare … … suntem unici in univers.
 17. 17. Si in final… … o poza pentru cand vei crede ca imensa lume in care traiesti este indestructibile. Cu marile orase grandioase, marile, muntii, continentele… Planeta invulnerabila… … imunizata, datorita taliei si marimii sale, La ceea ce noi facem... sau nu facem...
 18. 18. Si apoi, Vorbim de 540 milioane km 2 ! De 6 mii de miliarde de miliarde de tone de stanci!… De mai mult de un milion de miliarde de miliarde de tone de apa!...
 19. 19. Héla aquí, pues: Considera o clipa aceasta poza. Ea a fost luata de Cassini-Huygens, O naveta spatiala automata, in 2004, Cand ea atingea inelele lui Saturn.
 20. 20. Suntem toti in acest mic punct albastru. Toate razboaiele noastre… Toate problemele… Toata marirea si toata mizeria noastra… Toata tehnologia, arta, reusitele… Toate civilizatiile, toata fauna si flora… Toate rasele, toate religiile… Tate guvernele, tarile, statele… Toata dragostea, si ... Toata ura noastra… Sase miliarde de suflete in convulsie permanenta… Iata planeta ta.
 21. 21. Daca dorim, am putea vedea in aceasta fotografie o lectie de umilinta … Si vom vedea un dublu mesaj: pe de-o parte micimea noastra, si insignifianta problemelor si diferendelor vazute de la aceasta scara... Si de alta, fragilitatea acestui mic punct albastru pe care trebuie cu orice pret sa-l ingrijim si aparam, … caci este singurul camin pe care-l avem. Da de gandit, nu-i asa?
 22. 22. Ganditi-va… e Albastra Noastra Lumea
 23. 23. Trimite celor pe care-i cunosti. Ar putea sa ajute pe cineva sa se simta mai bine in raport cu lucrurile importante din viata.

×