Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Pla lector le sfonts que tenim

ESCOLA SEGIMON COMAS
PROJECTE INTERDISCIPLINARI 1314
DE FONT EN FONT CS

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

Pla lector le sfonts que tenim

  1. 1. PROJECTE DE FONT EN FONT CURS 2013/14 LLEGIM PLA DE TREBALL LLIBRE DE LECTURA: LES FONTS QUE TENIM Osona i el Lluçanès APARTATS DEL TREBALL FEINES A FER... DATA 1. LES DADES DEL LLIBRE Títol: Autor: Editorial: Any 1ª edició: 2. LECTURA PÀGINA DARRERA PORTADA.  Qui són el Grup de Defensa del Ter?  Amb quines sigles es coneixen?  Any de fundació:  N’havies sentit parlar mai? SÍ NO  I els teus pares n’havien sentit a parlar? SI NO  Què volien recuperar?  Nº de socis de l’entitat?  Escriu dues activitats que ha fet el Grup de Defensa del Ter? 3. Observem l’índex del llibre.  Quantes fonts del Bisaura hi ha a l’índex? PLA LECTOR DATA OBSERVACIONS ÍNDEX - Observació de les fonts del Bisaura. FONTS I VIVÈNCIES P.18 - Fitxa de diccionari: FONT i CÀNTIR QUÈ ÉS UNA FONT? P.20 HIDROLOGIA - Fitxa diccionari: HIDROLOGIA i AQÜIFERS
  2. 2. DATA LA VEGETACIÓ I LA FAUNA ASSOCIADA A LES FONTS P.26 Arbres: Arbustos: Herbes: Aus: Mamífers: SITUACIÓ DE LES FONTS P. 45  Quin és el màxim de nitrats permès per l’OMS?  OMS=  Hi pots localitzar alguna font de Sant Quirze de Besora? SÏ NO Nom de la font: Nitrats mg/l: Data de l’anàlisi: INVENTARI DE LES FONTS SÍMBOLS MAPES SÍMBOLS DELS ESQUEMES DE LES FONTS P. 61-62-63  Observa’ls bé et poden servir de model per fer el teu plànol de la font. EL BISAURA P.66  Llegeix el text en veu alta i observa el mapa de la pàgina 67. FONT CODINETA P.68-69  Llegeix la fitxa de la font. FONT DEL CASTELL P.70  Llegeix la fitxa de la font. FONT DE L’ESPADALER P.73  Llegeix la fitxa de la font. LES SET FONTS P.199  Llegeix la fitxa de la font. FONTSANTA P.232  Llegeix la fitxa de la font.
  3. 3. DATA FONT DEL BASSALET P. 236  Llegeix la fitxa de la font. FONT DELS OCELLS P. 240  Llegeix la fitxa de la font. 8. VISITES WEBS: http://www.defontenfont.cat 9.OPINIÓ PERSONAL -Opinió personal del llibre referent a: Tema Continguts Nivell d’interès Coses apreses Recomanació LES ANOTACIONS DE LA SESSIÓ DE LLEGIM:

×