Publicité

Projekt

drejtor à Pa pune si gjith shqiptaret
22 Nov 2012
Publicité

Projekt

  1. Dime te hame ! Por a dime te ushqehemi? -ANOREKSIA -BULIMIA -OBEZITETI
  2.  Te pershkruajme mardhenien ushqim-shendet  Shpjegojme shkallen e larte te veprimit te semundjeve qe kane lidhje me te ushqyerin  Te analizojme rendesine e nje diete te balancuar  Te trajtojme te ushqyerit si nje faktor te nevojshem per zhvillimim mendor optimal dhe aktivitetin shkollor optimal  Te pershkruajme faktoret qe ndikojne ne shprehite tona te te ushqyerit  Te trajtojme crregullimet ushqimore tek te rinjte si anoreksia,bulimia dhe obeziteti
Publicité