Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Treball tempestaisuf

333 vues

Publié le

Visió del llib

Publié dans : Formation
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Treball tempestaisuf

  1. 1. La TempestaCompanys i familia de la Nahara Isuf Touray
  2. 2. ÍNDEX 1=> Com es el caràcter de la Nahara?........pàg 3 2=> Companys de la Nahara.......................pàg 4-5 3=> Familiars de la Nahara..........................pàg 6 4=>Opinió personal......................................pàg 7
  3. 3. COM ES EL CARÀCTER DE LA NAHARA? Nahara:La Nahara posseïa un caràcter fort i agressiu. Tenia les idees molt clares i una gran resolució per dur-les a terme. Era decidida, impetuosa i independent, però alhora sociable i espontània, de manera que s’havia fet força popular a l’institut. De vegades, tendia a modificar la realitat i explicar- la des d’una perspectiva tan distorsionada fins que creia les seves mentides.
  4. 4. COMPANYS DE LA NAHARA Sílvia: És la millor amiga de la Nahara.Responsable, i aconsellava a la Nahara quan ella quan ella es volia anar de casa. Esther i Montse: Amb la Sílvia i la Nahara eren les mes populars de linstitut. Pitó: Llesta súbtil i perillosa com una serp, per això la Nahara li diu Pitó.Sofria una enveja increïble per la Nahara i intentava ridiculitzar-la. Ahmed: Noi marroquí de setze anys. Havia arribat al pais feia uns pocs mesos.És compenetrava bé amb la Nahara. Oriol: El noi més popular.Estava enamorat de la Nahara, sempre lintentava impressionar.
  5. 5. COMPANYS DE LA NAHARA Marc: Era el tafaner de la classe. Enamorat de la Nahara, la seguia per tot arreu.Era ell el qui trucava a la Nahara amb identitat oculta. Xavi: Amic de la Nahara que anava a 1r dESO
  6. 6. FAMILIARS DE LA NAHARA Isabel: Mare de la Nahara. Tenia por de la seva filla. Es va quedar viuda quan el seu marit va morir al accident del càmping. Albert: Pare de la Nahara i la Laura, marit de lIsabel. Va morir en linundació del càmping a Osca. Laura: Germana de la Nahara. Tambè va morir al càmping amb el seu pare. Cláudia: Tieta de la Nahara, tenia un fill. Sergi: Fill de la Clàudia, era molt entremaliat.
  7. 7. OPINIÓ PERSONAL Crec que el llibre ha de servir per fer reflexionar, perquè aquesta situació es pot donar en qualsevol família del món. En general mha agradat molt el llibre.

×