Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Ju
Nuk Jeni Një
Pikë Në Oqean
Ju Jeni i Gjithë
Oqeani Në Një
Pikë. Rumi
Kompenzimi Më i Mirë
I Kësaj Jete Është Se
Asnjë Njeri Nuk Mund
Ti Ndihmoj Tjetrit
Pa i Ndihmuar Vetes.
Emerson
Çdo
Njeri duhet
të falenderoj
Gabimet e tij.
Emerson
Një
Njeri i Madh
Gjithnjë është i
gatshëm të jetë i
vogël.

Emerson
Një
Njeri i Madh
Gjithnjë është i
gatshëm të jetë i
vogël.

Emerson
Çdo të keqe që nuk
e bëjmë,
Quhet Bëmirësi.
Emerson
Të gjithë Tradhtitë në dashuri,të
gjithë Shkeljet në dinjitet
Dënohen në shpejtësi të madhe nga
Frika…
Ji i Sinqert me nje...
Frika është
një instruktor
i Madh.
Emerson
Shpirti refuzon limitimet
dhe gjithnjë afirmon
Optimizëm asnjëherë
Pesimizëm
Emerson
Duhet të njoh
Natën
që ta shoh
Ditën.
Duhet të njoh
Gënjeshtën
që ta shoh
të Vërtetën.
Të dua ty,
Aq lehtë tingëllon,
Ndani dashuri......

Dashuria do ta ndryshoj botën.
Mimoza Thaqi
Duhet ta njoh Pronën
time,
që ta kuptoj
Se lakmia nuk më
bën të posedoj diçka
që s’është imja.
Mimoza Thaqi
Duhet ta njoh Veten,
para se të gjykoj
Të Tjerët.
Mimoza Thaqi
Sepse kullosa
Gjithnjë
Është më e
gjelbër
Pas gardhit.
Napoleon Hill
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Duhet të njoh veten që të gjykoj të tjerët

1 937 vues

Publié le

Të dua ty,
Aq lehtë tingëllon,
Ndani dashuri......
Dashuria do ta ndryshoj botën.

Mimoza Thaqi

Publié dans : Spirituel
 • Soyez le premier à commenter

Duhet të njoh veten që të gjykoj të tjerët

 1. 1. Ju Nuk Jeni Një Pikë Në Oqean Ju Jeni i Gjithë Oqeani Në Një Pikë. Rumi
 2. 2. Kompenzimi Më i Mirë I Kësaj Jete Është Se Asnjë Njeri Nuk Mund Ti Ndihmoj Tjetrit Pa i Ndihmuar Vetes. Emerson
 3. 3. Çdo Njeri duhet të falenderoj Gabimet e tij. Emerson
 4. 4. Një Njeri i Madh Gjithnjë është i gatshëm të jetë i vogël. Emerson
 5. 5. Një Njeri i Madh Gjithnjë është i gatshëm të jetë i vogël. Emerson
 6. 6. Çdo të keqe që nuk e bëjmë, Quhet Bëmirësi. Emerson
 7. 7. Të gjithë Tradhtitë në dashuri,të gjithë Shkeljet në dinjitet Dënohen në shpejtësi të madhe nga Frika… Ji i Sinqert me njerëz dhe ske pse të frikësohesh.Mundohu të Mashtrosh, dhe marëdhëniet përkeqësohen. Emerson
 8. 8. Frika është një instruktor i Madh. Emerson
 9. 9. Shpirti refuzon limitimet dhe gjithnjë afirmon Optimizëm asnjëherë Pesimizëm Emerson
 10. 10. Duhet të njoh Natën që ta shoh Ditën.
 11. 11. Duhet të njoh Gënjeshtën që ta shoh të Vërtetën.
 12. 12. Të dua ty, Aq lehtë tingëllon, Ndani dashuri...... Dashuria do ta ndryshoj botën. Mimoza Thaqi
 13. 13. Duhet ta njoh Pronën time, që ta kuptoj Se lakmia nuk më bën të posedoj diçka që s’është imja. Mimoza Thaqi
 14. 14. Duhet ta njoh Veten, para se të gjykoj Të Tjerët. Mimoza Thaqi
 15. 15. Sepse kullosa Gjithnjë Është më e gjelbër Pas gardhit. Napoleon Hill

×