Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

PAC4: Mostres documentals 5è EP

223 vues

Publié le

  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

PAC4: Mostres documentals 5è EP

  1. 1. APRENC A COMPRENDRE MOSTRES DOCUMENTALS AULA DE 5è E.P.
  2. 2. SESSIÓ 1: AVALUACIÓ INICIAL ● ● ● ● Els alumnes accedeixen a la web http: //www.xtec.cat/~smora/activitats/eficacia. swf Duen a terme, de manera individual la primera comprensió lectora del curs de 5è: “L’anxeneta”. Comentem els resultats en grup i en guardem una copia. A continuació podem veure els resultats d’ alguns dels alumnes.
  3. 3. SESSIONS 2 - 7: AVALUACIÓ FORMATIVA ● Sessió conjunta, a l’aula, on es determinen els passos necessaris per a dur a terme una bona comprensió de text. ● Posada en pràctica dels passos determinats anteriorment utilitzant diferents eines i tipus de text. ● Ús de la llibreta per seguir els passos esmentats.
  4. 4. SESSIÓ 8: AVALUACIÓ FINAL ● ● ● ● Els alumnes accedeixen a la web http://www.xtec. cat/~smora/activitats/eficacia.swf Duen a terme, de manera individual la segona comprensió lectora del curs de 5è: “El pont del diable”. Comparem els resultats amb els de l’avaluació inicial. A continuació podem veure els resultats d’alguns dels alumnes.
  5. 5. UOC Gisela Munné NTICEDU: aula 1

×