Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Muskarci iz snova

Kako žene zamišljaju muškarca iz snova. Do sada me prati 100%

  • Soyez le premier à commenter

Muskarci iz snova

  1. 1. MUŠKARAC IZ SNOVA
  2. 2. Moj muškarac iz snova1. izgleda dobro2. šarmantan3. bogat4. zna slušati5. bistar6. istreniran7. dobro se odijeva8. ima lijepo ophođenje9. dolazi sa ugodnim iznenađenjima10. maštovit ljubavnik
  3. 3. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (32 god)1. izgleda dobro (ako je mogućeda ima kose na glavi).2. otvara mi vrata.3. ima dovoljno novca za platiti večeru.4. više sluša nego sam priča.5. smije se mojim vicevima.6. može kupljeno donijeti kući.7. posjeduje najmanje jednu kravatu.8. cijeni dobro skuhanu hranu.9. sjeća se važnih rođendana i godišnjica.10. najmanje jednom tjedno je romantičan.
  4. 4. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (42 god)1. nije preružna lica (ćela je ok).2. ne počne prije voziti, nego ja sjednem uauto3. redovito radi- s vremena na vrijeme mepovede u restoran4. kada razgovaram s nekim, potvrđujenajčešće na pravom mjestu.5. sjeti se poruke ako on priča vic.6. dovoljno je treniran, da možepremjestiti namještaj.7. oblači košulje, koje pokrivaju trbuh.8. ne kupuje pjenušac sa metalnimzatvaračem.9. sjeti se spustiti poklopac na WC-u.10. brije se krajem tjedna.
  5. 5. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (52 god.)1. njeguje dlačice na uhu i nosu.2. ne češe se u javnosti.3. ne posuđuje novac4. ne zaspi dok mu pričamvažne stvari.5. ne priča isti vic prečesto6. dovoljno je treniran da semože dići sa sofe.7. koristi čisto donje rublje ijednake čarape.8. cijeni dobru hranu.9. najčešće se sjeća mog imena.10. brije se nakon nekoliko tjedana.
  6. 6. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (62 god.)1. ne plaši malu djecu.2. sjeti se, gdje je WC3. nije preskup za održavanje.4. tiho hrče.5. najčešće se sjeti,čemu se smijao6. dovoljno je istreniran,da može sam stajati7. najčešće je odjeven .8. voli hranu koja se lako žvače.9. sjeća se gdje je ostavio zube.10. sjeća se, da je kraj tjedna
  7. 7. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (72 god.)1. diše2. samostalno koristi WC.
  8. 8. Pošalji svim ženama, inače će ti se predviđanje ostvariti… …i svim muškarcima da znaju na kojim slabostima moraju raditi.

×