Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Autoocupacio

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 9 Publicité

Plus De Contenu Connexe

Publicité

Similaire à Autoocupacio (20)

Autoocupacio

  1. 1. AUTOOCUPACIÓ
  2. 2. Aclaracions - La autoocupació no té perquè significar tenir un local físic. - Per altra banda, un pot estar en societat o simplement ser un treballador autònom que decideix prestar els seus serveis en una o més empreses. Aquesta persona és responsable de pagar-se la seguretat social i cobra a raó del que treballa, per tant, no cobra cada mes el mateix.
  3. 3. Habilitats, coneixements i actituds necessàries per ser autònom - Calcular i assumir riscos. - buscar e interpretar la informació del mercat sobre proveidors i clients. - Negociar - Prendre decisions sota pressió.
  4. 4. - Saber formar i dirigir equips de treball. - Saber delegar - Saber definir i organitzar la presa de dades bàsiques del negoci i la seva interpretació.
  5. 5. ¿Teniu les habilitats i actituds necessàries? https://www.redtrabaja.es/es/redtrabaja/test/test.do
  6. 6. Projecte empresarial Projecte de viabilitat empresarial: -  El Producte o Servei .  - El Mercat . -  Pla Comercial i de Màrqueting . -  Pla de Producció . -  Els Recursos Humans . -  El Pla d'Operacions . -  El Pla Econòmic i Financer .
  7. 7. Altres coses Una bona idea per a les petites empreses és unir-se a xarxes d’empreses. Així es pot comprar més barat, es pot vendre més lluny... Depenent del negoci també es poden compartir espais i serveis com recepció, etc.
  8. 8. Llocs on us poden ajudar - Can Calderon - Red trabaja
  9. 9. Treball Busca una persona que tingui el seu propi negoci i fes-li una entrevista. Algunes de les preguntes que s'haurien d'incloure són: - Quin tipus de negoci/treball tens? - Des de quan? - Per quina raó vas decidir-te per l'autoocupació (seguiment de negoci familiar...) - Quants anys portes? - Avantatges/inconvenients que hi veus Inventa altres possibles preguntes

×