Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Ioan Muntean - Primim cat putem

Ioan Muntean - Primim cat putem

http://alchimie.spirituala.net

  • Soyez le premier à commenter

Ioan Muntean - Primim cat putem

  1. 1. http://alchimie.spirituala.netNUMERE DE TELEFON: 0745.814.480, 0728.809.041, 0763.663.617 şi 0770.313.356ADRESĂ MAIL: imuntean2000@yahoo.comYAHOO!MESSENGER: imuntean2000SKYPE: ioan.muntean PRIMIM CÂT PUTEM... Este bine să înțelegem, plecând de la mesajul deosebit postat deRodica „Primim cât dăm și chiar mai mult”, că primim atât cât putem. Datorită dizarmoniilor din gânduri, vorbe și fapte culese dea lungul timpuluisuntem ca un sistem închis, care poate primi foarte greu armonia divină. Pentru aputea primi mai bine se merge și la temple pentru că prin ofrandele care se aducsufletele încearcă să se deschidă să poată primi. Acesta este și motivul pentru care le indic celor cu care încep să lucrez căeste bine ca după ce văd la prima ședință că se simt bine și sunt hotărâ ți săcontinue să lucrăm împreună, pentru a se putea deschide cât mai bine sufletul, săpoată primi cât mai bine, să treacă pe la bancă să depună o donație. Și Osho nespune aceasta... Ne ajută să le înțelegem ca donații și nu ca plăți, deși eu plătesc impozitelelegale în vigoare, pentru că acest mod de a le înțelege îi ajută să- și deschidă multmai mult sufletul. Dacă în medie cei care o consideră ca plată se deschid cca 12%(de la 2 la 33%), cei care o consideră ca donație se pot deschide mai bine cca65% (de la 31 la 75%).
  2. 2. Și când dăm taxele legale în vigoare este bine să le înțeleg ca dona ții pentrubuna desfășurare a activității societății din care facem parte și ne ajută să le dămcu bucurie. Mă bucur că se poate primi tot mai frumos armonia divină și prinintermediul blogului. Cei care nu o pot primi direct, și din această categorie sunt și cei careconsideră că merită totul fără ca ei să contribuie, pot primi armonia prinintermediul acelora cu care lucrez. Ilustrativ în mesajul postat de Rodica se vede că Mikao Usui când s-aocupat prima dată de săteni nu le-a făcut un bine pentru că deși le-a îmbunătă țitstarea de sănătate pe corpul fizic, conform legii conservării, pentru că ei nu s-au„înălțat” și cu sufletul, li s-a înrăutățit „karma”, viitorul, și au ajuns mai rău decâtînainte de a se ocupa de ei… până când a ajuns a doua oară la ei… Aceasta văajută să înțelegeți și mai bine ce important este că la cei cu care ajungem sălucrăm împreună, și la cei apropiați lor, îmbunătă țirea stării de sănătate și aviitorului este o rezultantă a alchimiei sufletului… Când încep să colaborez cu cineva, în general la prima ședință, dacă doreștesă continuăm îmi cere contul pentru a depune donația. Fiecare donează câtdorește, în funcție de posibilitățile lui și de importanța pe care o acordăcolaborării, dar cât mă ocup direct de fiecare este și în func ție de dona ție. Mă bucur că pentru cei cu posibilități financiare mai reduse, cu toate cătrebuie compensate cheltuielile, se poate menține deocamdată nivelul de dona țiela un nivel deosebit de redus, ca și cum ar sta pe un fotoliu care le face masajîntr-un supermarket. Cu Lumină și Iubire, Ioan„PRIMIM CÂT DĂM ȘI CHIAR MAI MULT !
  3. 3. Am să vă dau exemplul primului maestru Reiki din Japonia,fondatorul terapiei de vindecare prin lumina universală (Reiki) care ahotărât să vindece gratuit un sat întreg de oameni săraci și bolnavi carear fi murit pe rând dacă nu erau ajutați. Mikao Usui a mers în satul același le-a spus oamenilor decizia sa de a-i vindeca pe toți, cerându-le doarca, după ce vor fi vindecați, să se apuce de lucru pentru familia lor, ca sănu mai fie muritori de foame copiii lor. Cu toții i-au promis că a șa vorface dacă le va lua durerile si suferințele. Dr. Mikao Usui s-a ținut de cuvânt, a lucrat de dimineața până laapusul soarelui și după o lună i-a vindecat pe toți. Nu s-a odihnit, s-ahrănit cu fructe și apă căci altceva nu era de găsit în satul acela. Le-aurat tuturor succese în munca pentru redresarea stării de sărăcie pură încare se aflau cu toții. Le-a promis ca va mai veni la ei peste o lună ca savadă cum trăiesc când sunt sănătoși și ce au mai făcut într-o lună. Oamenii din sat i-au promis dr. Mikao Usui că îi va găsi într-o marebogăție, că vor săpa și vor cultiva pământul, vor semăna legume , vorcrește animalele care nu mai erau hrănite demult și îi va găsi într-o starede fericire și mulțumire pe toți. A trecut o lună și dr. Mikao Usui s-a ținut de cuvânt și s-a întors însatul acela așteptând cu bucurie să îi reîntâlnească pe sătenii pe care i-avindecat, câteva sute de oameni. A fost cu totul șocat să găsească o mareharababura de oameni disperați, flămânzi care se certau, se băteau,urlau unii la alții, bărbați, femei și copii … neînțelegând ce s-a întâmplat. Când l-au văzut, femeile și copiii au venit în fața Dr. Mikao Usui,plângând și spunându-i că bărbații și-au făcut băutură din orez și nu aufăcut nimic altceva decât să bea până se îmbătau și se culcau după ce secertau cu femeile lor … și le lăsau să se descurce singure cu copiii și cutot ce puteau ele sa facă… ceea ce a menținut starea de sărăcie lucie,bineînțeles. Când a văzut așa ceva, Dr. Mikao Usui s-a înfuriat și a luat pe locdecizia să nu mai vindece pe nimeni gratuit pentru că oamenii nuprețuiesc absolut de loc munca lui, efortul lui, ba chiar dimpotrivă, începsă chefuiască, să se distreze, neglijându-și familia cu tot cu copila și,suflete pure și nevinovate. În același moment a primit un mesaj de la Dumnezeu cum saprocedeze de atunci înainte cu acei oameni săraci de care Japonia eraplină cu sute de ani în urmă. Să le ceară nu bani, căci nu existau bani
  4. 4. atunci, ci obiecte făcute de ei prin efort si creativitate sau muncă fizicapentru el, Dr. Mikao Usui… toate calculate la nivelul egal cu efortul depusde maestru pentru fiecare dintre ei. Le-a comunicat oamenilor mesajul primit de la divinitate și decizialui. Ei au fost de acord să îi trateze din nou ca să scape de alcoolemie, aujurat, s-au rugat de el cu lacrimi în ochi ca să ii ajute, să îi trateze dinnou, pentru ultima dată în starea de boală și sărăcie cumplită în care seaflau cu familiile lor. Fiecare dintre ei i-a promis lui Mikao Usui că în perioada cât va locuicu ei în sat pentru a-i trata, fiecare va lucra pentru el de diminea ța pânăseara și îi vor da ce rezultă din munca lor: legume, fructe, haine cusutede ei, papuci din bambus împletit, pălării de soare, umbrele din frunze depalmier și câte altele. Unul dintre ei s-a oferit să îi lustruiască papucii infiecare zi de câte ori sunt cu praf pe ei și să îl ajute cu orice îi cere decând începe tratamentul, dimineața devreme până seara când terminăultimul pacient, la apusul soarelui. Dr. Mikao Usui a fost de acord și pe lângă aceasta le-a cerut ca și cuo lună în urmă, să se apuce de muncă, să nu mai vadă leneveală în satullor căci atunci el nu va mai veni să îi salveze de la moarte, iar Dumnezeunu îi va ierta dacă nu cred în viața pe care le-a dat-o împreună cu toateresursele naturale pe care să le folosească pentru a trăi sănătos șifrumos ei si copiii lor, să fie fericiți căci scopul vie ții este Bucuria șiFericirea! De data aceasta japonezii săraci din satul acela s-au ținut de cuvântși când Dr. Mikao Usui a mai trecut pe la ei, totul era un rai pe pământ :flori pline de parfum te întâmpinau de cum de apropiai de sat, casecurate, bărbații lucrau harnici , femeile la fel, munceau curat îmbrăcate șicântând, iar copiii veseli se jucau în jurul casei sau îi ajutau pe părin ți ladiferite munci după puterile lor. Toți erau sănăto și, frumo și și ferici ți. Bucuria și liniștea sufletească li se așternuse în suflete și minte.Seara se rugau și mulțumeau lui Dumnezeu și dr. Mikao Usui pentruajutorul pe care îl primesc în fiecare zi, pentru bunăstarea și fericirea lor. Referitor la bioenergeticienii din zilele noastre, terapeu ții carevindecă prin diferite tehnici diferite boli, pot să vă spun din experien țapersonală că harul la care face referire Șerban, într-un comentariu, nueste informatizat. Pentru a-ți dezvolta harul și a ști ce să faci cu el, cumsă îl folosești pentru a vindeca oameni, trebuie să înve ți foarte mult de lacei care știu și vor să te ajute, în sensul că ai nivelul spiritual destul deridicat pentru a înțelege ce te învață.
  5. 5. Trebuie să înveți și anatomia omului în unele tehnici… mediciiînvață anatomia și totul despre om în cel puțin 6 ani și toți sunte ți foartede acord să îi plătiți și să le duceți și cadouri pentru că vă prescriechimicale care vă ia durerea în scurt timp, dar niciodată nu vindecădoctorii cauza, ci doar efectul. Cine poate să gândească , să gândească! Este foarte ușor, Șerban,să cunoști toate detaliile corpului uman, toate organele, celulele,conținutul și circulația sângelui, neurologie, psihologie, farmaceutica,metafizica, sinergie, legea atracției universale, meditații transcendentale,plante vindecătoare mii … și altele pe care eu le studiez de 7 ani și încămai am de învățat infinit pentru că și Universul; este infinit..??? Șerban nu a studiat nimic, nici măcar să verifice energia din corpulsău comparativ cu cea din jur. Hai, fă-o ! Fără să îți explice nimeni nimic!Ai de învățat mulți ani până ajungi să vindeci un om de o singurăafecțiune. Nu îi mai da sfaturi unui maestru spiritual în vindecare culumina pe suflet, cum este domnul Ioan Muntean! Ești pu țin mult pealături… Referitor la folosirea de către Șerban a unui citat din biblie, acolo evorba despre ce a făcut Dumnezeu și Isus, despre minunile lor, noisuntem doar ființe umane care învățăm cu ajutorul lui Dumnezeu săajutăm și să vindecăm oamenii și mai ales sufletul lor lipsit de Ego. Haruleste doar credința noastră mai mare decât a altora și cu ajutorul ei uniiîși dedică întreaga viață spre învățătură pentru a-i ajuta, vindeca peceilalți care nu cred în vindecări și auto vindecări, dar care pot să înceapăsă creadă la orice vârstă… în Dumnezeu și discipolii lui de pe pământ. Sacroterapia creștin ortodoxă este larg cunoscută în lume, maipuțin în Romania pentru ca românii nu vor să citească ceea ce îi ajută săse vindece singuri… ce pot să le fac decât să îi sfătuiesc să caute unmaestru spiritual bun, pe domnul Ioan Muntean sau un călugăr cu harsau pur și simplu să învețe sacroterapia. În afară de Creator, nici un om nu se naște învățat, totul se plăte ștepentru învățătură, pentru orice bine ți se face, pentru orice bun intri inposesie, iar SĂNĂTATEA ȘI FERICIREA SUNT ESENȚA VIEȚII! ÎNVĂȚAȚI SĂ VĂ IUBIȚI ȘI SĂ NU VĂ MAI DUȘMĂNIȚI CI SĂ VĂAJUTAȚI ! IUBIREA ESTE MEDICAMENTUL CEL MAI BUN. Dacă doriți să vorbiți cu mine și să vă ajut, mă puteți suna la tel:0745-604040. În ce privește legile societății în care trăim, acestea ne obligă să ne
  6. 6. facem firmă pentru orice activitate desfășurăm, să plătim taxe de celemai multe ori mai mari decât noi primim… vezi taxa forfetară care ni secere indiferent dacă avem venit sau nu…. vă imaginați o asemenea lege ? Dura lex, sed lex ! Dumnezeu este singurul adevăr ! Puțini, dinpăcate , cred aceasta ! Domnul Ioan Muntean vă poate ajuta în orice situa ție negativă ave țiprin citirea blogului acesta sau căutându-l la telefon. Pe mine dânsul m-aajutat mau mult decât un an ca să înțeleg tot ce am dorit sa știu. Am unarticol în care descriu întâlnirea mea cu dânsul și experiențele prin caream trecut… cu totul miraculoase !!!ÎN 2011 APROPIAȚI-VĂ MULT DE DUMNEZEU !LA MULȚI ȘI FERICIȚI ANI !RODICA- CLUJ” http://alchimie.spirituala.netNUMERE DE TELEFON: 0745.814.480, 0728.809.041, 0763.663.617 şi 0770.313.356ADRESĂ MAIL: imuntean2000@yahoo.comYAHOO!MESSENGER: imuntean2000SKYPE: ioan.muntean

×