Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

92238639 expressio-escrita-amb-imatges

 • Soyez le premier à commenter

92238639 expressio-escrita-amb-imatges

 1. 1. EXPRESSIÓ ESCRITALlengua catalana Nom:3r primària Data: 1. Fixa’t en la imatge i descriu el que hi veus: 2. Corregeix els errors i torna a escriure la descripció de la imatge: 3. Escriu 3 vegades, les paraules on has fet algun error d’ortografia Hola!, sóc l’Erra. Acabo de veure que la teva reeducadora t’ha demanat que descriguis una imatge, és veritat?
 2. 2. JO ET PUC AJUDAR!!! Segueix els meus consells i ja veuràs com la teva descripció serà GENIAL!!!1. El primer que has de fer és una PLUJAD’IDEES:------2. Després, ordena les teves IDEES. Posa un número al costatde cadascuna de les idees anteriors4. Perquè la descripció de la imatge et surti molt bé!!!! hem de unir les idees que hem pensat amb CONNECTORS!
 3. 3. SAPS QUÈ SÓN ELS CONNECTORS? Els connectors sónparaules que ens ajuden a unir diferents frases d’un text, unahistòria, un conte...QUINS CONNECTORS CONEIXES?? Fes una llista:Et dono una pista: - Però - Abans - - - - - - - - Encara que sembli un súper heroi...no sé dibuixar! ARA, EM POTS AJUDAR TU??
 4. 4. FES UN DIBUIX DE LES 5 PARAULES QUE MÉS ENS HA COSTAT ESCRIURE

  Soyez le premier à commenter

  Identifiez-vous pour voir les commentaires

 • amart592

  Jan. 10, 2017
 • jorditic

  Feb. 7, 2017

Vues

Nombre de vues

29 016

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

20 974

Actions

Téléchargements

521

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

2

×