Publicité
Publicité

Contenu connexe

Publicité
Publicité

Natalia

  1. ENERGÍA SOLAR Laura, Alba, Natàlia, Jèssica i Paula
  2. INTRODUCCIÓ El Sol, font de vida i origen de les altres formes d'energia que l'home ha utilitzat des dels inicis de la Història, pot satisfer totes les nostres necessitats, si aprenem com aprofitar de forma racional la llum que contínuament vessa sobre el planeta. Ha brillat al cel des de fa uns cinc mil milions d'anys, i es calcula que encara no ha arribat ni a la meitat de la seva existència.
  3. CARACTERÍSTIQUES L'energia solar és l'energia que prové del Sol en ones electromagnètiques. La utilització d'aquesta energia per a fins humans és renovable, ja que l'energia rebuda del Sol no canvia pel fet d'utilitzar-la. La calefacció i il · luminació d'edificis Escalfament d'aigua en piscines Subministrament d'aigua calenta sanitària en els sectors domèstics, serveis, indústria i agricultura.
  4. AVANTATGES ● - Una vegada realitzada la instal·lació no s'originen despeses posteriors, i el consum és gratuït. ● - No usa combustibles, impedint la incomoditat i el perill. ● - L'energia solar no produïx deixalles. ● - És renovable respecte a altres tecnologies. ● - Reducció d'emissions al produir electricitat. ● - Estalvia aigua, millora la qualitat del sòl, tracta els residus i és segura en el subministrament energètic. ● - És totalment gratuïta. ● - No usa combustibles eliminant la perillositat del seu emmagatzematge. ● - L'impacte ambiental és nul: no produïx deixalles, residus, ni sorolls.
  5. INCONVENIENTS ● - S'ha d'instal·lar en un lloc on hagi radiació solar. ● - menor rendiment. ● - La seva instal·lació ha de ser en zones on la radiació solar sigui majoritària, diària i anualment. ● - Té menys rendiment que altres sistemes. ● - La seva mecànica és més complexa que altres sistemes d'aprofitament d'energies.- ● Té perill per les altes temperatures que pot arribar. ● No hi ha prou persones especialitzades en aquest treball.
  6. AMPLIACIÓ ● Energia solar activa: per a ús de baixa temperatura (entre 35 ° C i 60 ° C), s'utilitza en cases de mitjana temperatura. ● Energia solar passiva: Aprofita la calor del sol sense necessitat de mecanismes o sistemes mecànics. ● Energia solar tèrmica: És usada per a produir aigua calenta de baixa temperatura per a ús sanitari i calefacció. ● Energia solar fotovoltaica: És usada per a produir electricitat mitjançant plaques de semiconductors que s'alteren amb la radiació solar. ● Energia solar termoelèctrica: És usada per a produir electricitat amb un cicle termodinàmic convencional a partir d'un fluid escalfat a alta temperatura (oli tèrmic). ● Energia solar híbrida: Combina l'energia solar amb una altra energia. Segons l'energia amb la qual es combini és una hibridació.
  7. VÍDEO https://www.youtube.com/watch?v=Ry02MxKDI_Q
  8. WEBGRAFIA ● http://erenovable.com/energia-solar-ventajas-y-desventajas/ ● http://es.wikipedia.org/wiki/Energ%C3%ADa_solar ● http://mesenlladelpetroli.blogspot.com.es/2012/05/avantatges -i-inconvenients-de-lenergia.html ● https://www.youtube.com/watch?v=Ry02MxKDI_Q
  9. CONCLUSIÓ ● La conclusió es que en el futur l'energia solar es farà servir molt tant per les cases, com pels camps, es a dir que es farà servir per la feina diaria.
  10. CONCLUSIÓ ● La conclusió es que en el futur l'energia solar es farà servir molt tant per les cases, com pels camps, es a dir que es farà servir per la feina diaria.
Publicité