Metodat e caktimit te cmimeve(marketing)

il y a 11 ans 5390 Vues

Shperndarja dhe llojet e tregtise ( marketing )

il y a 11 ans 6866 Vues

Rrjeti i shperndarjes ( marketing )

il y a 11 ans 3391 Vues

Shitja personale ( marketing )

il y a 11 ans 3659 Vues

Mardheniet publike ( marketing )

il y a 11 ans 3422 Vues

Promocioni i shitjeve ( marketing )

il y a 11 ans 19129 Vues

Publiciteti ( marketing )

il y a 11 ans 11343 Vues

Komunikimi miks ( marketing )

il y a 11 ans 4164 Vues

Hedhja e produktit te ri ne treg ( marketing )

il y a 11 ans 6024 Vues

Cikli i jetes se produktit ( marketing )

il y a 11 ans 10992 Vues

Paraqitja dhe markimi i produktit ( marketing )

il y a 11 ans 6535 Vues

Produkti ( marketing )

il y a 11 ans 12736 Vues

Orientimi marketing ne biznes ( marketing )

il y a 11 ans 3587 Vues