Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Electrify ALbania
STARTUP
Nga se bëhet Parking Share / How is made Parking Share
* ROI (Return Of Investment) njihet ndryshe si Kthimi i Investimit....
Infografike mbi Funksionalitetin / Functionality Infographic
Pa r t n e rs I n v e s t m e n t s
10%90%
Tirana Last Mile
A...
Perfituesit e Parking Share / Beneficiaries of Parking Share
Specifikime te Kulles se Karikimit / Charging Tower Specifica...
VANMOOF
Electrified S është biçikleta elektrike që kontrollohet me
smartphone.
Kompania holandeze VANMOOF
paraqiti biçikle...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×
Prochain SlideShare
Electrify ALbania - EAL
Suivant
Télécharger pour lire hors ligne et voir en mode plein écran

Partager

Electrify Albania Start-Up

Télécharger pour lire hors ligne

Electrify Albania - EAL është projekti që ndërmerr iniciativën për ndërtimin e rrjetit të kullave të karikimit për automjetet elektrike në Shqipëri. Ky projekt eshte pike kyçe e “Tirana Last Mile”, projekt i cili konsiston në zëvendësimin e makinave motorrike me djegie të brendshme me ato elektrike. Synimi i EAL është të mundësojë karikimin e makinave elektrike në çdo aks të rëndësishëm rrugor në vend.
Electrify Albania - EAL is a project that takes the initiative to build the network of charging towers for electric vehicles in Albania. This project is a key point of "Tirana Last Mile", a project that consists in replacing the internal combustion engine cars with electric ones. EAL goal is to enable charging of the electric cars in every important road axis in the country.

Electrify Albania Start-Up

 1. 1. Electrify ALbania STARTUP
 2. 2. Nga se bëhet Parking Share / How is made Parking Share * ROI (Return Of Investment) njihet ndryshe si Kthimi i Investimit. Kjo perllogaritet cdo muaj duke shtuar kostot e instalimit, mirmbajtjes dhe vendparkimit pjestuar per numrin e pergjithshem te karikimeve per kulle. * ROI (Return Of Investment) - It is calculated each month by adding the costs of installation, maintenance and parking lot divided by the total number of charging per tower. Instalimi: - Kulla e karikimit - Fatura e energjise elektrike - Matesi i energjise elektrike - Kontrata e qerase me biznesin local Mirembajtje: - Kosto variabel sipas perditesimit te kullave Kosto e Vendparkimit: - Preferohet 0 - Qeraja e vendit te parkimit Installation: - Tower charging - The electricity bill - The electricity meter - Lease contract with local business Maintenance: - Variable costs by updating the cost of the parking towers Cost of parking lot: - Preferred 0 - The rent of the parking lot Electrify Albania - EAL është projekti që ndërmerr iniciativën për ndërtimin e rrjetit të kullave të karikimit për automjetet elektrike në Shqipëri. Ky projekt eshte pike kyçe e “Tirana Last Mile”, projekt i cili konsiston në zëvendësimin e makinave motorrike me djegie të brendshme me ato elektrike. Synimi i EAL është të mundësojë karikimin e makinave elektrike në çdo aks të rëndësishëm rrugor në vend. Electrify Albania - EAL is a project that takes the initiative to build the network of charging towers for electric vehicles in Albania. This project is a key point of "Tirana Last Mile", a project that consists in replacing the internal combustion engine cars with electric ones. EAL goal is to enable charging of the electric cars in every important road axis in the country. Rreth EAL / About EAL
 3. 3. Infografike mbi Funksionalitetin / Functionality Infographic Pa r t n e rs I n v e s t m e n t s 10%90% Tirana Last Mile Auto You 1. Furnitor Kullash Elektrike / Charging tower supplier 2. Mirembajtje / Maintenance 3. Menaxhim I Sistemit / System Management Municipality Vendet e Parkimit / Parking Places EAL PERDOR • Saytaxi • ATP (Commercial) • Sherbim qeveritar • Sherbim publik • Transport tjeter public:  Zjarrfikese  Ambulance  NEMT
 4. 4. Perfituesit e Parking Share / Beneficiaries of Parking Share Specifikime te Kulles se Karikimit / Charging Tower Specification Koha e karikimit / Charge Time: 15 – 30 min > 80% Prize / Charge: AC 43kW/DC 50kW Efikasiteti / Efficiensy 96% • Kullat e karikimit jane sipas standartit nderkombetar CHAdeMO. Ato pranojne jo vetem markat e makinave te sipershenuara, por edhe sisteme shtese si ajo e bicikletes VanMoof, te paraqitur me siper. • Charging towers are under international CHAdeMO standard. They accept not only to the above car brands, but also additional systems as the VanMoof bicycle, shown above. Lidhja / Connection: Komunikues GPRS Ethernet me server Identifikimi / Identification: Karte RFID: sms, barkod dhe kod QR / RFID badge: sms, barcode and QRcode
 5. 5. VANMOOF Electrified S është biçikleta elektrike që kontrollohet me smartphone. Kompania holandeze VANMOOF paraqiti biçikletën e re elektrike: e bukur, inteligjente, e lidhur në rrjet, dhe mbi të gjitha e aksesueshme. Fillimisht u reklamua Freygeist, biçikleta luksoze gjermane që paraqet karakteristikat e rendit të parë, por edhe një kosto elitare. Nga Holanda vjen Electrified S e re, e cila për një çmim shumë më të përballueshëm ofron një paketë teknologjike ndoshta po aq interesante. Me një pamje klasike, version i 2016 i Electrified përfshin një motor që mundëson një shpejtësi maksimale prej 32 km/h (kufizuar në 25 km/h për vendet e BE), ndërsa struktura përfshin një bateri të rikarikueshme me një autonomi prej 100 km. Pika kyçe e Electrified S është padyshim lidhja me smartphonin: nëpërmjet aplikacionit të zhvilluar nga kompania holandeze, ju mund të monitoroni vazhdimisht funksionimin e duhur të biçikletës dhe përdorimin e pajisjeve të saj. Por më e rëndësishmja, telefoni do të shërbejë gjithashtu për të zhbllokuar alarmin elektronik (me gjurmim me anë të GPS): alarmi është i lidhur me një bllokues pa çelës, i cili hapet me prekje në ekran dhe kështu identifikon pronarin. Rrotat 28“, frenat me disk hidraulik, dhe kambio SRAM automatike plotësojnë karakteristikat teknike të një e-bike vetëm 18.5 kg. Shitja do të fillojë më 5 Prill në VANMOOF, me një çmim të veçantë prej 1,998 € për 1000 njësitë e para (në vazhdim çmimi do të jetë rreth 2998 €/biçikletë). . Dërgesat fillojnë nga Qershori 2016
 • GertiLoshi

  Jan. 30, 2019
 • FlorianVoko1

  Oct. 22, 2016

Electrify Albania - EAL është projekti që ndërmerr iniciativën për ndërtimin e rrjetit të kullave të karikimit për automjetet elektrike në Shqipëri. Ky projekt eshte pike kyçe e “Tirana Last Mile”, projekt i cili konsiston në zëvendësimin e makinave motorrike me djegie të brendshme me ato elektrike. Synimi i EAL është të mundësojë karikimin e makinave elektrike në çdo aks të rëndësishëm rrugor në vend. Electrify Albania - EAL is a project that takes the initiative to build the network of charging towers for electric vehicles in Albania. This project is a key point of "Tirana Last Mile", a project that consists in replacing the internal combustion engine cars with electric ones. EAL goal is to enable charging of the electric cars in every important road axis in the country.

Vues

Nombre de vues

318

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

1

Actions

Téléchargements

4

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

2

×