Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
tirana last mile
aplikacion + makina elektrike = zgjidhja per ndotjen
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Tirana Last Mile SQ Long
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×
Prochain SlideShare
Tirana Last Mile
Suivant
Télécharger pour lire hors ligne et voir en mode plein écran

2

Partager

Télécharger pour lire hors ligne

Tirana Last Mile SQ Long

Télécharger pour lire hors ligne

Projekti konsiston në biznesin e taksive në Tiranë, por nuk limitohet vetëm në këtë qytet. Projekti mund të përdoret edhe në qytete të Evropës Lindore, ose qytete të tjera me karakteristika si të qytetit të Tiranës: popullësia, ekonomia dhe shërbimi i transportit.
Qëllimi i projektit është të zëvëndësojë 80% të makinave me motor me djegie te brëndshme me makina elektrike në biznesin e taksive. Kjo do të sjellë përfitime si:
Zgjidhë problem të transportit
Çdo gjë do të menaxhohet në Re (Cloud) – lidhja dhe veprimet e klientit me shoferin
Zvogëlojë ndotjen në qytetet e mbipopullura
Rrisë të ardhurat në biznesin e taksisë
Ulë çmimin e shërbimit të taksisë
Shërbimi transporti për shërbimet derë më derë
Do krijojë një mënyrë krejtsisht të re për probabilitetin e shpërndarjes dhe kostos së dërgesës.
Do të rrisë numrin e hapësirave të parkimit
Do krijojë mundësinë për sistemin e shpërndarjes së biçikletave elektrike.
Sistemi do të ofrojë mundësitë më të mira për të mbështetur strukturat që lidhen me: IoT (Internet of Things), M2M (Machine to Machine) & System of Systems.

Tirana Last Mile SQ Long

  1. 1. tirana last mile aplikacion + makina elektrike = zgjidhja per ndotjen
  • GertiLoshi

    Jan. 30, 2019
  • FlorianVoko1

    May. 18, 2017

Projekti konsiston në biznesin e taksive në Tiranë, por nuk limitohet vetëm në këtë qytet. Projekti mund të përdoret edhe në qytete të Evropës Lindore, ose qytete të tjera me karakteristika si të qytetit të Tiranës: popullësia, ekonomia dhe shërbimi i transportit. Qëllimi i projektit është të zëvëndësojë 80% të makinave me motor me djegie te brëndshme me makina elektrike në biznesin e taksive. Kjo do të sjellë përfitime si: Zgjidhë problem të transportit Çdo gjë do të menaxhohet në Re (Cloud) – lidhja dhe veprimet e klientit me shoferin Zvogëlojë ndotjen në qytetet e mbipopullura Rrisë të ardhurat në biznesin e taksisë Ulë çmimin e shërbimit të taksisë Shërbimi transporti për shërbimet derë më derë Do krijojë një mënyrë krejtsisht të re për probabilitetin e shpërndarjes dhe kostos së dërgesës. Do të rrisë numrin e hapësirave të parkimit Do krijojë mundësinë për sistemin e shpërndarjes së biçikletave elektrike. Sistemi do të ofrojë mundësitë më të mira për të mbështetur strukturat që lidhen me: IoT (Internet of Things), M2M (Machine to Machine) & System of Systems.

Vues

Nombre de vues

169

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

2

Actions

Téléchargements

5

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

2

×