Publicité
Publicité

Contenu connexe

Publicité

Digitale Trender Og Strategi - Spilberg, August 2009

 1. Hva er viktig for dem?

Notes de l'éditeur

 1. Sigurd J. Vik har jobbet med digital kommunikasjon siden Die Hard gikk på kino og Gro fortsatt var statsminister. Gründer og designer i webbyrået Plastikk Media, digital rådgiver i Tribal DDB Oslo og nå rådgiver og ansvarlig for digitale medier i RED Media Consulting. Inspirert av alt som setter folk i bedre stand til å interagere med hverandre, og har stor tro på brukerorientert markedsføring.
 2. Slik vi kjenner det offentlige på nett: Funksjonelle sider for å utføre oppgaver.
 3. Web 2.0 er ikke en offisiell betegnelseDefineres ulikt av mange, men handler mye om en mer tjenesteorientert web med sentraliserte dataInternett er blitt allemannseie, og er tilpasset dette. Ikke brukerne som må tilpasse seg de gamle standardene.
 4. Automatiske Linker til artikler på store nettsteder fra blogger som kommenterer. Gir trafikk begge veier.
 5. Din virksomhet er på nett selv om det ikke er du som har sørget for det. Hva gjør du med det?
 6. Din virksomhet er på nett selv om det ikke er du som har sørget for det. Hva gjør du med det?
 7. En bank var tidligere en bygningNår skjedde endringen?Hva var risikoen for de første nettbankene?
 8. Ref. Color AirOg Ryan Air
 9. Norges største butikk – 1,4md omsetn.
 10. Din virksomhet er på nett selv om det ikke er du som har sørget for det. Hva gjør du med det?
 11. Noen ting er akkurat det samme som før – behov for kommunikasjonKommunikasjonsverktøyene har endret seg, arenaen er ny.
 12. Kommunikasjon på nett kan ikke skrus av og på. Kampanjer kan ikke planlegges som en enhet med en start og en slutt, men som en del av en kontinuerlig dialog som foregår enten vi er del av den eller ikke.Dette er en av de vanskeligste utfordringene i det nye kommunikasjonslandskapet – vi har ikke kontroll over tid og volum på samme måte som tidligere.
 13. Svaret har ingen relevans til spørsmålet, men det er ikke konkret feil.
 14. Identitet = unik (noe som er meg!)
 15. http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2009/06/malcolm-is-wrong.html
 16. Liten, lett å ta med seg, alltid på nett, kult design i en kompakt form.Nedskalert ytelse og funksjonalitet, laget for å være på nett.Macbook air, kr 15.000Asus EEE koster 2.500 kronerRef. One Laptop Per Child – alle kommer til å være på nett fra og med nå, men den store forskjellen er at alle har råd til å ta med seg internettet over alt.Internettjenester for mobilt bruk kommer til å eksplodere det neste året.
 17. Nettavisene har gjort oss vant til at innhold på nett skal være oppdatertRelevans har en tidsfaktor
 18. Din virksomhet er på nett selv om det ikke er du som har sørget for det. Hva gjør du med det?
 19. Før: Kostbart, spesieltNå: Gratis, hygienefaktor
 20. trenger 360 graders kunnskap for å jobbe med kommunikasjon fremdeles, men gradeskivens inndeling er i stadig endring nøkkelen til god kampanjehåndtering i fremtiden er å forstå og håndtere fragmenteringen, og å kunne bygge konsepter på tvers av ulike plattformer – som stadig endrer seg
 21. Ikke mer relevant enn en vanlig bank, men mye mer effektiv!
 22. Ikke mer effektiv enn en bokhandel, tar 3-4 dager å få en bok fremfor å få den i hånden, men mer relevant for meg
 23. A disruptive technology or disruptive innovation is an innovation that improves a product or service in ways that the market does not expect, typically by being lower priced or designed for a different set of consumers.Disruptive innovations can be broadly classified into low-end and new-market disruptive innovations. A new-market disruptive innovation is often aimed at non-consumption (i.e., consumers who would not have used the products already on the market), whereas a lower-end disruptive innovation is aimed at mainstream customers for whom price is more important than quality.
 24. Knuse egg for å lage omelett
 25. Det blir ikke omelett bare av å knuse egg
 26. Alltid samme spørsmål: ”Dette kommer jo til å kreve veldig mye ressurser, ta mye tid, koste mye penger”Ja – det vil kreve noen ressurser, men det kan gjerne også frigjøre ressurser fra et annet sted.Unngå å ta en posisjon ved å være passiv mens resten av markedet beveger seg.
Publicité