Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Marineland

sortida

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

Marineland

  1. 1. DivertitSembla divertit però a lasegüent diapositivapodem veure elsdiferents llocs on et potsllançar i divertir...
  2. 2. Sabem que es veu borrós però ésl’única que em trobat. És moltdivertit per els més petits.Descobreix el lloc on elsmés petits fan els seussomnis realitat.Un espai especialmentdissenyat per als méspetits. Tobogans iatraccions perexperimentar en el mediaquàtic amb total seguretat.
  3. 3. Súper GUAI!! Segur que ensmaregem!!!!Esperem no vomitar, jajajaja!!Viu la nova super atracció de60m amb gran desnivell quedesemboca en unespectacular embut que etsubmergirà en unavertiginosa experiència.
  4. 4. Atracció per als més atrevits que podràsgaudir sol o amb el teu company / a.Descendeix amb un flotador en unacaiguda de vertigen.
  5. 5. Tobogan de tres pistes on llisques a granvelocitat. Atracció familiar. Competeixamb els teus companys en una carreraemocionant.
  6. 6. Tobogan fosc en forma de tub de 12metres de longitud. Descens amb flotador.Atreveix-te amb aquesta nova sensació.
  7. 7. I moltes més en…

×