"Στοχευμένη και  εξειδικευμένη δουλειά, ανάλογα με την περίπτωση   του μαθητή. Ένας επαγγελματίας που θα σεβοηθήσει ν...
Ο Σπύρος έχει το χάρισμα      της  μεταδοτικότητας στο  μαθητή , της θετικήςενέργειας κ σκέψης και σεσυνδυασμό με τ...
"Τα μαθήματα του Σπύρου μεέφεραν πίσω στη μουσική πουτόσο αγαπώ. Ένιωσα μιαμεγάλη ευτυχία από τοπαρελθόν να γυρνάει πίσω σ...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

μαρτυρίες...

11 791 vues

Publié le

0 commentaire
0 j’aime
Statistiques
Remarques
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Aucun téléchargement
Vues
Nombre de vues
11 791
Sur SlideShare
0
Issues des intégrations
0
Intégrations
11 310
Actions
Partages
0
Téléchargements
2
Commentaires
0
J’aime
0
Intégrations 0
Aucune incorporation

Aucune remarque pour cette diapositive

μαρτυρίες...

 1. 1. "Στοχευμένη και εξειδικευμένη δουλειά, ανάλογα με την περίπτωση του μαθητή. Ένας επαγγελματίας που θα σεβοηθήσει να γίνεις καλύτερος και ένας φίλος που θαακούσει τα προβλήματά σου."βαγγέλης,vocalist,performer (48hrs)
 2. 2. Ο Σπύρος έχει το χάρισμα της μεταδοτικότητας στο μαθητή , της θετικήςενέργειας κ σκέψης και σεσυνδυασμό με την τεχνική που χρησιμοποιεί , το μάθημα αποκτά άλλη διάσταση! Ραχήλ ,lead vocalist(peakabooband,ex-emigre band))
 3. 3. "Τα μαθήματα του Σπύρου μεέφεραν πίσω στη μουσική πουτόσο αγαπώ. Ένιωσα μιαμεγάλη ευτυχία από τοπαρελθόν να γυρνάει πίσω στηζωή μου και να μου χαρίζει πάλιτα πιο όμορφα δώρα. Aπέκτησακαι αναγνώρισα τη ΔΙΚΗ μουφωνή. Τώρα, όταν τραγουδάω,δε βλέπω τον Λέννον ή τουςΠινκ Φλόιντ μπροστά μου.Βλέπω τον εαυτό μου. "Aναστάσης,director (eccemomo)/lead vocalist(ermou 33 band)

×