Vullnetarët gjithmonë kanë qenë dhe janë pjesë shumë e rëndësishme e punës së Ambasadës së Parë të Fëmijëve në Botë Megjashi Republika e Maqedonisë.

Детска Амбасада Меѓаши
Детска Амбасада МеѓашиInternational NGO à First Children's Embassy in the World Megjashi Republic of Macedonia

Vullnetarët gjithmonë kanë qenë dhe janë pjesë shumë e rëndësishme e punës së Ambasadës së Parë të Fëmijëve në Botë Megjashi Republika e Maqedonisë.

Vullnetarët gjithmonë kanë qenë dhe janë pjesë shumë e rëndësishme e punës së Ambasadës së Parë të
Fëmijëve në Botë Megjashi Republika e Maqedonisë.
Çdo vit rekrutohen vullnetarë të rinj të cilët marrin trajnime të vazhdueshme për tema të ndryshme
përmes të cilave u ofrohen më shumë përfitime (zhvillimi i ndjenjës së përkujdesjes ndaj fëmijëve,
dëshira për bashkëpunim, angazhim pozitiv, ndjenja e lidhjes sociale, zhvillimi i vetëdijes qytetare,njohja
e të rinjve me rolin dhe punën e sektorit civil..)
Për shkak të shtimit të aktiviteteve dhe mirëmbajtjes së linjës 24/7 për fëmijë dhe të rinj, Ambasada e
Parë e Fëmijëve në botë Megjashi ka nevojë për vullnetarë për aktivitete në kuadër të AloBushavko -
linjës telefonike për fëmijë dhe të rinj.
Nëse jeni sociologë, psikologë, punonjës socialë, pedagogë, mësues të arsimit special, jurist, studentë në
vitet e fundit të shkencave sociale dhe/ose të moshuar dhe keni një dëshirë dhe ndjenjë përgjegjësie
sociale, lidhjeje, jeni empatik për të punuar në kontakt të drejtpërdrejtë me fëmijët, të rinjtë dhe të
rriturit, ju lutemi dërgoni një biografi të shkurtër, një letër motivimi dhe një diplomë të arsimit të
përfunduar ose një dokument të arsimit aktual në adresën e mëposhtme: e-mail
mailto:alobushavko@childrensembassy.org.mk
me tregues "Thirrje për vullnetarë"
PËRFITIMET E Vullnetarizmit
Nëpërmjet vullnetarizmit krijohet një ndjenjë përgjegjësie ndaj komunitetit, ndaj fëmijëve dhe në
përgjithësi njerëzve të të gjitha moshave, duke qenë vazhdimisht i ndërgjegjshëm për rëndësinë e
vlerave si: solidariteti, bashkimi, barazia, mosdhuna, kujdesi për mjedisin. , etj. Në këtë mënyrë, duke
punuar për të tjerët, ne ndërtojmë një shoqëri më të drejtë dhe në të njëjtën kohë punojmë për veten
tonë.
• Puna vullnetare është veprimi i njerëzve që kanë vullnet të mirë për të investuar kohën e lirë, mundin,
njohuritë dhe punën për të mirën e komunitetit pa kompensim monetar.
• Vullnetarizmi është një nga elementët më të fortë që kontribon intensivisht në ndryshimet
demokratike në çdo shoqëri.
Duke u bërë vullnetarë në AloBushavko - telefoni për fëmijë dhe të rinj, do të keni mundësinë përmes
trajnimeve dhe seminareve të llojeve të ndryshme të avanconi njohuritë tuaja në fushën e të drejtave të
fëmijëve, të mësoni të avokoni dhe loboni, si të kujdeseni për shëndetin mendor dhe per të ofruar
ndihmë dhe mbështetje për fëmijët dhe të rinjtë.
ÇFARË DUHET PËR VULLNETRIMIN
Motivim, ndjeshmëri, aftësi për të dëgjuar në mënyrë aktive, përmbushje, përkushtim, interes, kohë,
dëshirë e qartë për punë vullnetare, aftësi dhe komunikim
Më shumë informacion për punën e Ambasadës së Parë të Fëmijëve në botë Megjasi dhe AloBushavko -
telefoni për fëmijë dhe të rinj në ueb-faqet: http://www.childrensembassy.org.mk
https://alobushavko.mk/mk/
Telefoni kontaktues: 02/2465316 ose 070 390 632 nga ora 08.00-16.00.

Recommandé

RAPORTI VJETOR PËR VITIN 2021 ALO BUSHAVKO / SOS TELEFON PËR FËMIJË DHE TË RI... par
RAPORTI VJETOR PËR VITIN 2021 ALO BUSHAVKO / SOS TELEFON PËR FËMIJË DHE TË RI...RAPORTI VJETOR PËR VITIN 2021 ALO BUSHAVKO / SOS TELEFON PËR FËMIJË DHE TË RI...
RAPORTI VJETOR PËR VITIN 2021 ALO BUSHAVKO / SOS TELEFON PËR FËMIJË DHE TË RI...First Children's Embassy in the World
47 vues22 diapositives
AMBASADA E PARË E FËMIJËVE NË BOTË MEGJASHI - REPUBLIKA E MAQEDONISË.pdf par
AMBASADA E PARË E FËMIJËVE NË BOTË MEGJASHI - REPUBLIKA E MAQEDONISË.pdfAMBASADA E PARË E FËMIJËVE NË BOTË MEGJASHI - REPUBLIKA E MAQEDONISË.pdf
AMBASADA E PARË E FËMIJËVE NË BOTË MEGJASHI - REPUBLIKA E MAQEDONISË.pdfFirst Children's Embassy in the World
14 vues8 diapositives
Profil nga Kosovalive 360 Nentor 2015 par
Profil nga Kosovalive 360 Nentor 2015Profil nga Kosovalive 360 Nentor 2015
Profil nga Kosovalive 360 Nentor 2015Ylldise Brahimaj
446 vues10 diapositives
Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative.pdf par
Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative.pdfArritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative.pdf
Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative.pdfДетска Амбасада Меѓаши
7 vues8 diapositives
Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative.pdf par
Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative.pdfArritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative.pdf
Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative.pdfFirst Children's Embassy in the World
6 vues8 diapositives
Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative AMBASADA E PARЁ E FЁMIJЁVE... par
Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative AMBASADA E PARЁ E FЁMIJЁVE...Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative AMBASADA E PARЁ E FЁMIJЁVE...
Arritjet dhe angazhimet e rëndësishme organizative AMBASADA E PARЁ E FЁMIJЁVE...Детска Амбасада Меѓаши
10 vues8 diapositives

Contenu connexe

Similaire à Vullnetarët gjithmonë kanë qenë dhe janë pjesë shumë e rëndësishme e punës së Ambasadës së Parë të Fëmijëve në Botë Megjashi Republika e Maqedonisë.

Ora edukative Te drejtat e femijeve par
Ora edukative        Te drejtat e femijeve Ora edukative        Te drejtat e femijeve
Ora edukative Te drejtat e femijeve Adriana Skenderi (Tafani)
34.3K vues25 diapositives
Shenjë se mundet par
Shenjë se mundetShenjë se mundet
Shenjë se mundetCatalyst Balkans
173 vues40 diapositives
Nr1 alb par
Nr1 albNr1 alb
Nr1 albTuri Xheni
1.2K vues56 diapositives
Te drejtat e femijeve par
Te drejtat e femijeveTe drejtat e femijeve
Te drejtat e femijeve22062002
41K vues12 diapositives
Projekt.qytetari par
Projekt.qytetari Projekt.qytetari
Projekt.qytetari sara7991
17.3K vues10 diapositives
Dragi Zmijanac, drejtor i ambasadës së parë të fëmijëve në botë – “megjashi” ... par
Dragi Zmijanac, drejtor i ambasadës së parë të fëmijëve në botë – “megjashi” ...Dragi Zmijanac, drejtor i ambasadës së parë të fëmijëve në botë – “megjashi” ...
Dragi Zmijanac, drejtor i ambasadës së parë të fëmijëve në botë – “megjashi” ...FIRST CHILDREN'S EMBASSY IN THE WORLD MEGJASHI
307 vues2 diapositives

Similaire à Vullnetarët gjithmonë kanë qenë dhe janë pjesë shumë e rëndësishme e punës së Ambasadës së Parë të Fëmijëve në Botë Megjashi Republika e Maqedonisë.(20)

Te drejtat e femijeve par 22062002
Te drejtat e femijeveTe drejtat e femijeve
Te drejtat e femijeve
2206200241K vues
Projekt.qytetari par sara7991
Projekt.qytetari Projekt.qytetari
Projekt.qytetari
sara799117.3K vues
Projekti per qytetari par Daniel Kola
Projekti per qytetariProjekti per qytetari
Projekti per qytetari
Daniel Kola848 vues
Faktoret ndikues ne edukimin e adoleshenteve Hysen Doko par Hysen Doko
Faktoret ndikues ne edukimin e adoleshenteve Hysen Doko Faktoret ndikues ne edukimin e adoleshenteve Hysen Doko
Faktoret ndikues ne edukimin e adoleshenteve Hysen Doko
Hysen Doko1.6K vues
Alo116 raporti vjetor 2012 131211051723-phpapp01 par Mirgit Vataj
Alo116 raporti vjetor 2012 131211051723-phpapp01Alo116 raporti vjetor 2012 131211051723-phpapp01
Alo116 raporti vjetor 2012 131211051723-phpapp01
Mirgit Vataj410 vues
Gazeta "JEMI EDHE NE" NR.58 Muaji SHKURT 2016 par ALB-AID Kukes
Gazeta "JEMI EDHE NE" NR.58 Muaji SHKURT 2016Gazeta "JEMI EDHE NE" NR.58 Muaji SHKURT 2016
Gazeta "JEMI EDHE NE" NR.58 Muaji SHKURT 2016
ALB-AID Kukes412 vues

Plus de Детска Амбасада Меѓаши

Драги Змијанац – Застапник и бранител на правата на децата par
Драги Змијанац – Застапник и бранител на правата на децатаДраги Змијанац – Застапник и бранител на правата на децата
Драги Змијанац – Застапник и бранител на правата на децатаДетска Амбасада Меѓаши
3 vues1 diapositive
МОНОГРАФИЈА 30 ГОДИНИ ПРВА ДЕТСКА АМБАСАДА ВО СВЕТОТ МЕЃАШИ 1992-2022.pdf par
МОНОГРАФИЈА 30 ГОДИНИ ПРВА ДЕТСКА АМБАСАДА ВО СВЕТОТ МЕЃАШИ 1992-2022.pdfМОНОГРАФИЈА 30 ГОДИНИ ПРВА ДЕТСКА АМБАСАДА ВО СВЕТОТ МЕЃАШИ 1992-2022.pdf
МОНОГРАФИЈА 30 ГОДИНИ ПРВА ДЕТСКА АМБАСАДА ВО СВЕТОТ МЕЃАШИ 1992-2022.pdfДетска Амбасада Меѓаши
4 vues31 diapositives
Оглас за ангажирање асистент/ка par
Оглас за ангажирање асистент/каОглас за ангажирање асистент/ка
Оглас за ангажирање асистент/каДетска Амбасада Меѓаши
16 vues3 diapositives
Оглас за ангажирање комуникациски асистент/ка par
Оглас за ангажирање комуникациски асистент/каОглас за ангажирање комуникациски асистент/ка
Оглас за ангажирање комуникациски асистент/каДетска Амбасада Меѓаши
5 vues3 diapositives
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА АЛОБУШАВКО - ТЕЛЕФОНОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ НА... par
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА АЛОБУШАВКО - ТЕЛЕФОНОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ НА...ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА АЛОБУШАВКО - ТЕЛЕФОНОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ НА...
ПОЛУГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА АЛОБУШАВКО - ТЕЛЕФОНОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИ НА...Детска Амбасада Меѓаши
11 vues17 diapositives
ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ ДВАЈЦА/ДВЕ ОБУЧУВАЧ(К)И ЗА ПРАВАТА НА ДЕТЕТО par
ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ ДВАЈЦА/ДВЕ ОБУЧУВАЧ(К)И ЗА ПРАВАТА НА ДЕТЕТОПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ ДВАЈЦА/ДВЕ ОБУЧУВАЧ(К)И ЗА ПРАВАТА НА ДЕТЕТО
ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ ДВАЈЦА/ДВЕ ОБУЧУВАЧ(К)И ЗА ПРАВАТА НА ДЕТЕТОДетска Амбасада Меѓаши
6 vues4 diapositives

Plus de Детска Амбасада Меѓаши(20)

Vullnetarët gjithmonë kanë qenë dhe janë pjesë shumë e rëndësishme e punës së Ambasadës së Parë të Fëmijëve në Botë Megjashi Republika e Maqedonisë.

  • 1. Vullnetarët gjithmonë kanë qenë dhe janë pjesë shumë e rëndësishme e punës së Ambasadës së Parë të Fëmijëve në Botë Megjashi Republika e Maqedonisë. Çdo vit rekrutohen vullnetarë të rinj të cilët marrin trajnime të vazhdueshme për tema të ndryshme përmes të cilave u ofrohen më shumë përfitime (zhvillimi i ndjenjës së përkujdesjes ndaj fëmijëve, dëshira për bashkëpunim, angazhim pozitiv, ndjenja e lidhjes sociale, zhvillimi i vetëdijes qytetare,njohja e të rinjve me rolin dhe punën e sektorit civil..) Për shkak të shtimit të aktiviteteve dhe mirëmbajtjes së linjës 24/7 për fëmijë dhe të rinj, Ambasada e Parë e Fëmijëve në botë Megjashi ka nevojë për vullnetarë për aktivitete në kuadër të AloBushavko - linjës telefonike për fëmijë dhe të rinj. Nëse jeni sociologë, psikologë, punonjës socialë, pedagogë, mësues të arsimit special, jurist, studentë në vitet e fundit të shkencave sociale dhe/ose të moshuar dhe keni një dëshirë dhe ndjenjë përgjegjësie sociale, lidhjeje, jeni empatik për të punuar në kontakt të drejtpërdrejtë me fëmijët, të rinjtë dhe të rriturit, ju lutemi dërgoni një biografi të shkurtër, një letër motivimi dhe një diplomë të arsimit të përfunduar ose një dokument të arsimit aktual në adresën e mëposhtme: e-mail mailto:alobushavko@childrensembassy.org.mk me tregues "Thirrje për vullnetarë" PËRFITIMET E Vullnetarizmit Nëpërmjet vullnetarizmit krijohet një ndjenjë përgjegjësie ndaj komunitetit, ndaj fëmijëve dhe në përgjithësi njerëzve të të gjitha moshave, duke qenë vazhdimisht i ndërgjegjshëm për rëndësinë e vlerave si: solidariteti, bashkimi, barazia, mosdhuna, kujdesi për mjedisin. , etj. Në këtë mënyrë, duke punuar për të tjerët, ne ndërtojmë një shoqëri më të drejtë dhe në të njëjtën kohë punojmë për veten tonë. • Puna vullnetare është veprimi i njerëzve që kanë vullnet të mirë për të investuar kohën e lirë, mundin, njohuritë dhe punën për të mirën e komunitetit pa kompensim monetar. • Vullnetarizmi është një nga elementët më të fortë që kontribon intensivisht në ndryshimet demokratike në çdo shoqëri.
  • 2. Duke u bërë vullnetarë në AloBushavko - telefoni për fëmijë dhe të rinj, do të keni mundësinë përmes trajnimeve dhe seminareve të llojeve të ndryshme të avanconi njohuritë tuaja në fushën e të drejtave të fëmijëve, të mësoni të avokoni dhe loboni, si të kujdeseni për shëndetin mendor dhe per të ofruar ndihmë dhe mbështetje për fëmijët dhe të rinjtë. ÇFARË DUHET PËR VULLNETRIMIN Motivim, ndjeshmëri, aftësi për të dëgjuar në mënyrë aktive, përmbushje, përkushtim, interes, kohë, dëshirë e qartë për punë vullnetare, aftësi dhe komunikim Më shumë informacion për punën e Ambasadës së Parë të Fëmijëve në botë Megjasi dhe AloBushavko - telefoni për fëmijë dhe të rinj në ueb-faqet: http://www.childrensembassy.org.mk https://alobushavko.mk/mk/ Telefoni kontaktues: 02/2465316 ose 070 390 632 nga ora 08.00-16.00.