Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Ongepast unitarisme bij RTL en Paris Match
Thierry Debels
@thierryd
19/9/15
Er wordt wel eens al lachend gesteld dat er ma...
de stelling zonder twijfel correct. Filip verklaarde ooit
dat hij het als zijn missie zag om België bijeen te houden.
Maar...
3
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Ongepast unitarisme bij RTL en Paris Match

426 vues

Publié le

Er wordt wel eens al lachend gesteld dat er maar twee zaken zijn die Vlamingen en Walen bijeenhouden: de Rode Duivels en het koningshuis. Wat het voetbal betreft, kan een objectieve toeschouwer niet anders dan zijn bedenkingen te uiten bij het analyseren van de samenstelling van de ploeg. Rest het koningshuis. Daar is de stelling zonder twijfel correct. Filip verklaarde ooit dat hij het als zijn missie zag om België bijeen te houden.

Maar hij staat niet alleen. Er is een vreemde actie van RTL TVI en Paris Match: ‘I like Belgium’. Van 21 tot 27 september staan de programma’s volledig in het teken van het unitaire België.
Het is een actie die op zijn minst de wenkbrauwen doet fronsen, en niet alleen in Vlaanderen.

Publié dans : Droit
  • Soyez le premier à commenter

Ongepast unitarisme bij RTL en Paris Match

  1. 1. Ongepast unitarisme bij RTL en Paris Match Thierry Debels @thierryd 19/9/15 Er wordt wel eens al lachend gesteld dat er maar twee zaken zijn die Vlamingen en Walen bijeenhouden: de Rode Duivels en het koningshuis. Wat het voetbal betreft, kan een objectieve toeschouwer niet anders dan zijn bedenkingen te uiten bij het analyseren van de samenstelling van de ploeg. Rest het koningshuis. Daar is 1
  2. 2. de stelling zonder twijfel correct. Filip verklaarde ooit dat hij het als zijn missie zag om België bijeen te houden. Maar hij staat niet alleen. Er is een vreemde actie van RTL TVI en Paris Match: ‘I like Belgium’. Van 21 tot 27 september staan de programma’s volledig in het teken van het unitaire België. Het is een actie die op zijn minst de wenkbrauwen doet fronsen, en niet alleen in Vlaanderen. 2
  3. 3. 3

×