Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Rob Hopkins - Transformatie vanuit de (verbeeldings)kracht van gemeenschappen

Als grondlegger van het Transition Network pleit Rob Hopkins voor de ontwikkeling van een veerkrachtige samenleving die gedreven wordt door de verbeeldingskracht en het toekomstgeloof van de gemeenschap. Sinds de oprichting van het Transition Movement-netwerk in 2005 was Rob Hopkins al betrokken in tal van initiatieven in meer dan 40 landen. Ook werkte hij mee aan de ontwikkeling van een reeks praktische hulpmiddelen die gemeenschappen kunnen ondersteunen bij het vormgeven van hun eigen toekomst. In zijn presentatie op de Reizen naar Morgen-summit inspireert Rob Hopkins ons met tal van mooie voorbeelden van realisaties door gemeenschappen. Daarnaast toont hij aan hoe ondernemers in de toeristische sector kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de plek waar zij hun zaken doen en daar tegelijk de vruchten van kunnen plukken.

  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Rob Hopkins - Transformatie vanuit de (verbeeldings)kracht van gemeenschappen

  1. 1. From What is to What If: Unleashing the power of imagination to create the future we want. Rob Hopkins @robintransition “Everything great that ever happened in this world happened first in someone’s imagination. Astrid Lindgren
  2. 2. Balham, London, circa 1961 © Paul Kaye Collection/Mary Evans Picture Library
  3. 3. Naomi Klein “There are no non-radical solutions left before us”.
  4. 4. www.robhopkins.net www.transitionnetwork.org @robintransition

×