Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Сватбените рокли

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Prochain SlideShare
Presentation
Presentation
Chargement dans…3
×

Consultez-les par la suite

1 sur 7 Publicité
Publicité

Plus De Contenu Connexe

Publicité

Сватбените рокли

  1. 1. СВАТБЕНАТА РОКЛЯ Съставила Йоанна Николова 11 “а“ клас
  2. 2. За своя сватбен ден, различните жени избират различен тип рокли. Някои предпочитат по изчистени и семпли модели, а други разчитат камъни и пайети да дадат блясък на старателно приготвената им външност. Най-основно можем да разделим роклите в зависимост от дължината на шлейфа и дължината. Ще покажа някои от най-известните булчински рокли, които светът дълго ще помни. 
  3. 3. Първото място определено е на Кейт, съпругата на принц Уилям. • Семпла, елегантна и много шик, по думите на Карл Лагерфелд, който коментираше церемонията за френски телевизионен канал. Дизайнерката Сара Бъртън вероятно се е вдъхновила от булчинската рокля на Елизабет II. Роклята на Кейт прилича по кройка на тази, както и на сватбената рокля на Грейс Кели, смятана от мнозина за най- красивата булчинска рокля на всички времена. Булчинската прическа на Катрин Мидълтън също беше обект на коментари и спекулации. Мнозина смятаха, че косата и ще е вдигната на кок, вместо това тя се появи със семпла прическа със спусната коса.
  4. 4. Грийс Кели • Сватбен подарък от филмовата студия MGM, роклята е създадена от Хелън Роуз, а за ушиването и 3 дузини шивачки са работили в продължение на 6 седмици.
  5. 5. Шарлийн Уитсток • Шарлийн Уитсток или както вече се нарича нейно княжеско Височество принцеса Шарлийн от Монако беше облечена с красив светлосин тоалет - разкошна пола- панталон от тюл и елегантно сако, под което дискретно се подаваше нежна светлосиня дантела.
  6. 6. Сватбените рокли на известния дизайнер Elie Saab са образец за стил и класа.
  7. 7. Това са някои от най- красивите рокли, правени някога Рокля на Christian Dior

×