Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Pénztermelő webszövegírás (Ingyenes e-book)

555 vues

Publié le

Miért hiszik, hogy a szövegírás kreativitás kérdése? Nem az. Gyakorlati megoldások, amivel pénztermelő szövegeket gyárthatsz.

Publié dans : Marketing
  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

Pénztermelő webszövegírás (Ingyenes e-book)

  1. 1. Jelentkezz ingyenes konzultációra! 55 technika, amivel még ma felpörgetheted a webszövegeidet és bankot robbanthatsz! K T T K K K SZILVÁGYI PÉTER Pénztermelő webszövegírás
  2. 2. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #2 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #TARTALOM Mit találsz a könyvben? Webszövegírás Miért hiszi mindenki, hogy a webszövegírás kreativitás kérdése? Nem az. Azonnal alkalmazható megoldások, amivel könnyedén pénztermelő webszövegeket gyárthatsz. Konverzió optimalizálás Hogyan vedd rá a látogatókat, hogy azt csinálják a weboldaladon, amit Te akarsz? Megmutatom, hogyan válj a konverziónövelés mesterévé. Keresőoptimalizálás Tudtad, hogy a webszövegírás nem ér véget a szövegek megalkotásával? Tudj meg mindent a webes tartalmaid keresőoptimalizálásáról! Mi a Verk? A Verk egy digitális műhely. Növekedésben gondolkodó kis- és középvállalatokat állítunk gyorsító pályára a web segítségével. Bord weboldalak Valósítsd meg sikeresen az üzleti céljaidat egy egyedi weboldal segítségével, és takaríts meg százezreket a vállalkozásodnak! Íme az új weboldalad! Kart webáruházak Állítsd csatasorba a Kart webáruházad szuperintelligens funkcióit, és vedd fel a versenyt a legnagyobbakkal! Íme az új webáruházad!
  3. 3. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #3 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #ELŐSZÓ Ebben az e-könyvben megmutatok 55 technikát, aminek segítségével átütő webszövegek írására leszel képes. Ha következetesen alkalmazod őket, több bevételed lesz a webről, mint valaha. Az e-könyv végére többet fogsz tudni a webszövegírásról, mint a versenytársaid 80%-a, holnaptól ezzel az előnnyel indulsz el a piacon. És ez több mint elég ahhoz, hogy felrobbantsd a pénztárgépet. „A tökéletes webtartalom eléréséhez 80% analitikus gondolkodás, és csupán 20% kreativitás szükséges. A hatékony webtartalom tehát mindenki számára elérhető.” Szilvágyi Péter a digitális vállalkozás szakértője szakmai vezető Verk / Verkstad Digitális Fejlesztő Kft. hello@verk.hu / http://verk.hu
  4. 4. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #4 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #WEBSZÖVEGÍRÁS Mi a webszövegírás? A legújabb figyelemvizsgálatok szerint 2012-ben egy átlagos internetező koncentrált figyelmének időtartama 8 másodpercre csökkent. Ez az érték egy aranyhalnál 9 másodperc. Mit jelent ez a vállalkozásod számára? Azt, hogy egy olyan közegben kell információkat átadnod és üzeneteket közvetítened, ahol az emberek mindössze 8 másodpercig figyelnek arra, amit leírsz! Kevesebb ideig, mintha egy aranyhalnak beszélnél. És azóta eltelt több mint egy év. Mára az idő kulcstényezővé vált az emberek életében, ezért a webes jelenléted sikere azon múlik, hogy mennyi ideig tudod fenntartani a látogatóid figyelmét, és mennyire tudod rávenni őket arra, hogy azt tegyék, amit te akarsz. Az emberek többsége csupán átfutja (szkenneli) a weboldalakat annak érdekében, hogy a lefelé görgetés során a lehető leggyorsabban megtalálja az őt érdeklő információt. Ne nézz így, te is így csinálod. Az olvasók szempontjából a gyors átláthatóság és a lényegre törő megfogalmazás a jó szöveg legfontosabb ismérvei. „A szövegírás annak a tudománya, hogy megtaláld az adott helyre leginkább odaillő szavak kombinációját.”
  5. 5. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #5 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #WEBSZÖVEGÍRÁS Egyszerű: a segítségével több bevételed lesz. A webszöveged a kulcs, hogy a látogatóid azt csinálják a weboldaladon, amit te akarsz, és ügyfelekké váljanak. Tehát több bevételed lesz. A közösségi megosztások révén sokkal több ember érkezik az oldaladra. Tehát még sokkal több bevételed lesz. Kezdjük tehát az alapokkal. Miért fontos számodra a webszövegírás? A webszövegírásnak ugyanakkor kettős célja van. Az oldaladon nemcsak azért kell a minőségi tartalom, hogy minél többen váljanak ügyféllé, hanem azért is, hogy a segítségével minél jobb helyezést érj el a Google keresési találatai között. Olyan ez, mintha egyszerre két közönségnek írnál: az egyik a potenciális ügyfeleid, a másik pedig a Google keresőrobotjai. Az első perctől kezdve őszinte leszek Veled: a profi webszövegírás technikáit nem lehet néhány blog bejegyzéssel elsajátítani, de még egy e-könyv is kevés lesz. Mint az élet minden területén, a sikerhez ebben a műfajban is kísérletezés és sok tapasztalat szükséges. Ez a könyv lehet azonban számodra az, ami felkapcsolja a villanyt, és elindít a bevételnövelés útján.
  6. 6. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #6 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #WEBSZÖVEGÍRÁS 1. Határozd meg a célcsoportod! Kik a potenciális vevőid? Ez az első és legfontosabb kérdés, amire választ kell adnod, mielőtt hozzáérnél a billentyűzethez. Kinek szól az üzeneted? Trendekben jártas fiataloknak szeretnél eladni, vagy középkorú, többgyerekes családanyák a befutók nálad? Bárkik legyenek is, a lényeg, hogy előre pontosan meghatározd, kik ők, és mik az igényeik. Ha ezt nem teszed meg, semmi értelme tovább olvasnod, mert egy vasat sem fogsz keresni a weben. A webszövegírás 12 alaptörvénye
  7. 7. Oszd meg másokkal!Weboldal készítés 100% garanciával SZILVÁGYI PÉTER / PÉNZTERMELŐ WEBSZÖVEGÍRÁS #7 Jelentkezz ingyenes konzultációra! #WEBSZÖVEGÍRÁS 2. Tervezz előre! Elsőre talán jó ötletnek tűnik leülni a két megbeszélés közötti félórás kávészünetben a monitor elé, és összedobni pár sort a kezdő oldaladra. Azonban a jövőbeni ügyfeleid nevében kérlek, ne tedd! Sokkal jobb, ha az első gondolataid rendszertelen bekalimpálása helyett először tisztázod magadban a következő kérdéseket. Mindig legyen válaszod a fenti kérdésekre, mielőtt hozzáfogsz az íráshoz. Mi a célom ezzel az írással? Ki a célcsoportom? Mit szeretnék elmondani nekik? Mi a fő üzenetem? Mindig jusson eszedbe írás közben, hogy azok a látogatók, akik először látják a weboldaladat, apró részletek helyett általában csak egyetlen benyomásra fognak emlékezni belőle – ha egyáltalán emlékezni fognak rá.) Milyen szövegstílus illik a célcsoportomhoz? Mi az ajánlatom, amivel megkönnyíthetem az életüket? Utoljára pedig, de ez talán a legfontosabb, mit akarok elérni náluk? Mit szeretném, hogy tegyenek, miután elolvassák a szövegemet?
  8. 8. Töltsd le a teljes tudást most!

×