Marketing

Managing Building Maintenance at Pristina International Airport Limak Kosovo à Pristina International Airport Limak Kosovo
25 Sep 2009
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
1 sur 18

Contenu connexe

Tendances

Promocioni i shitjeve ( marketing )Promocioni i shitjeve ( marketing )
Promocioni i shitjeve ( marketing )Sabir Asipi
Paraqitja dhe markimi i produktit ( marketing )Paraqitja dhe markimi i produktit ( marketing )
Paraqitja dhe markimi i produktit ( marketing )Sabir Asipi
Punim SeminarikPunim Seminarik
Punim SeminarikErmirë Redenica
Strategjite   segmentimi i tregutStrategjite   segmentimi i tregut
Strategjite segmentimi i tregutekonomia
çmimet,objektivat dhe strategjite e caktimit te tyre (marketing)çmimet,objektivat dhe strategjite e caktimit te tyre (marketing)
çmimet,objektivat dhe strategjite e caktimit te tyre (marketing)Sabir Asipi
Polika e promocionit xPolika e promocionit x
Polika e promocionit xZana Agushi

En vedette

Politika e produktitPolitika e produktit
Politika e produktitGashi Besnik
Politika produktitPolitika produktit
Politika produktitMenaxherat
Bazat e marketingut punimi  i produktitBazat e marketingut punimi  i produktit
Bazat e marketingut punimi i produktitVeton Sopjani
Politika e produktit   nail reshidiPolitika e produktit   nail reshidi
Politika e produktit nail reshidiMenaxherat
Leadership- Organizational BehaviorLeadership- Organizational Behavior
Leadership- Organizational BehaviorGaurav Singh Bisen
Leadership stylesLeadership styles
Leadership stylesMohini Sahu

Similaire à Marketing

Marketing - Kollokviumi i 2-tëMarketing - Kollokviumi i 2-të
Marketing - Kollokviumi i 2-tëJozef Nokaj
Marketingu hulumtimi i tregutMarketingu hulumtimi i tregut
Marketingu hulumtimi i tregutbujar30
C00dC00d
C00dMirdon Bunjaku
c00dc00d
c00dguest2514d3
Restaurant Ibri dhe marketingu i tijRestaurant Ibri dhe marketingu i tij
Restaurant Ibri dhe marketingu i tijDiellza Haxhimehmeti
Rrjeti i shperndarjes ( marketing )Rrjeti i shperndarjes ( marketing )
Rrjeti i shperndarjes ( marketing )Sabir Asipi

Plus de Veton Sopjani

Integrime ekonomike evropiane seminarIntegrime ekonomike evropiane seminar
Integrime ekonomike evropiane seminarVeton Sopjani
Etika e biznesit punimEtika e biznesit punim
Etika e biznesit punimVeton Sopjani
Etika e biznesitEtika e biznesit
Etika e biznesitVeton Sopjani
Etika e biznesitEtika e biznesit
Etika e biznesitVeton Sopjani
Biznesi i vogël dhe i mesëmBiznesi i vogël dhe i mesëm
Biznesi i vogël dhe i mesëmVeton Sopjani
MenaxhmentMenaxhment
MenaxhmentVeton Sopjani

Marketing