Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
15 DE JULIOL DE 2012                   APLEC DEL PI DE    Amb la Col·laboració:AJUNTAMENT DE CASTEL...
MENÚ10,30h. Arribada de la Marxa de l’Assemblea      14,00h. Dinar popular al CentreNacional de Catalunya.      ...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Festa del Pi de les 3 branques 2012

862 vues

Publié le

Publié dans : Actualités & Politique
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Festa del Pi de les 3 branques 2012

 1. 1. 15 DE JULIOL DE 2012 APLEC DEL PI DE Amb la Col·laboració:AJUNTAMENT DE CASTELLAR DEL RIU LES TRES BRANQUES AJUNTAMENT DE BERGA ASSEMBLEA NACIONAL DE CATALUNYA GEGANTERS D’ESPINALBET TRABUCAIRES DE CASTELLAR DEL RIU CASTELLERS DE BERGA CASAL PANXO INDRETS DEL RECORD IPECC i CAOCTRADICIONS I COSTUMS DE L’EMPORDÀ ESCOLTES D’IGUALADA LLIBRERIA CLAU DE VOLTA ORGANITZA:
 2. 2. MENÚ10,30h. Arribada de la Marxa de l’Assemblea 14,00h. Dinar popular al CentreNacional de Catalunya. Cívic d’Espinalbet.Hi haurà servei de Bus des del Centre Cívic fins alPi Vell. Prèviament s’han d’haver adquirit11,00h. Cercavila amb els Gegants d’Espinalbet, els tiquets als punts de venda Amanides variadesTrabucaires de Castellar del Riu, i Castellers de Paella d’arròs destacats:Berga , acompanyats per la Cobla Pirineu. PastísArribada del rei infant Jaume I, amb el seu tutor,  LA COPISTERIA Cafèla seva cor d’infants , i el seguici dassistents. Pa, vi, refrescos i aigua  BAR CAL NEGRELectura del poema “Lo Pi de les Tres Branques”,a partir del qual el poeta Jacint Verdaguer donà  FORN SANTA ANNAsentit patriòtic al Pi. Tot seguit es farà l’ofrena PREU 12€floral al Pi Vell i seguidament parlaments.  O TRUCANT AL TELÈFON DE L’AJUNTAMENT DECant dels Segadors, actuació dels Castellers de CASTELLAR DEL RIU: adaBerga, i ballada de Sardanes.Acte patriòtic al Pi Jove i parlaments. 938212775 Di de t la vei ran rà ser c del VENDA DE TIQUETS FINS AL 12 Du au rre à DE JULIOL hi h , a c xo Bar al Pan Cas

×