Hardware i smartphone

Lecturer at Albanian ICT Academy à Albanian ICT Academy
3 Dec 2013
 Hardware i smartphone
 Hardware i smartphone
 Hardware i smartphone
 Hardware i smartphone
 Hardware i smartphone
 Hardware i smartphone
 Hardware i smartphone
 Hardware i smartphone
 Hardware i smartphone
 Hardware i smartphone
1 sur 10

Contenu connexe

Tendances

Njesia Qendrore (Pjeset Perberese) , Lenda : TikNjesia Qendrore (Pjeset Perberese) , Lenda : Tik
Njesia Qendrore (Pjeset Perberese) , Lenda : TikDaniel Duro
Ligjerata 2Ligjerata 2
Ligjerata 2Ferdi Nuredini
Labinot RexhajLabinot Rexhaj
Labinot RexhajLabinot Rexhaj
Informatik,Informatik,
Informatik,Teuta Ibraimii
Kompjuterat Personal Detyre KursiKompjuterat Personal Detyre Kursi
Kompjuterat Personal Detyre KursiIng Ardit Novruzi
Sisteme Operative punim seminarik Driton NuhaSisteme Operative punim seminarik Driton Nuha
Sisteme Operative punim seminarik Driton NuhaDriton Nuha

Similaire à Hardware i smartphone

Bjorvi Kola Eln-3B.pptxBjorvi Kola Eln-3B.pptx
Bjorvi Kola Eln-3B.pptxbjorvi1
Kompjuteri, Historiku i tij dhe pjeset harduerike te tij ( CPU - Mikroproces...Kompjuteri, Historiku i tij dhe pjeset harduerike te tij ( CPU - Mikroproces...
Kompjuteri, Historiku i tij dhe pjeset harduerike te tij ( CPU - Mikroproces...Lirim Jahiu
Ligjerata 4Ligjerata 4
Ligjerata 4Ferdi Nuredini
Sistemet operative soSistemet operative so
Sistemet operative soRebecca Simpson
Deyrat e portofolit te Tik me Zgjedhje 12 Semestri i 1Deyrat e portofolit te Tik me Zgjedhje 12 Semestri i 1
Deyrat e portofolit te Tik me Zgjedhje 12 Semestri i 1Rexhino Kovaci
Punim seminarik ''minikompjuterët''Punim seminarik ''minikompjuterët''
Punim seminarik ''minikompjuterët''Arben Huskaj

Plus de Xhendris Ismaili

Leksioni 10  rrjetet kompjuterikeLeksioni 10  rrjetet kompjuterike
Leksioni 10 rrjetet kompjuterikeXhendris Ismaili
Leksioni 2Leksioni 2
Leksioni 2Xhendris Ismaili
Leksioni 8  portat ioLeksioni 8  portat io
Leksioni 8 portat ioXhendris Ismaili
Rrjeta kompjuterike leksion 7  tcp-ip dhe internetiRrjeta kompjuterike leksion 7  tcp-ip dhe interneti
Rrjeta kompjuterike leksion 7 tcp-ip dhe internetiXhendris Ismaili
Rrjeta kompjuterike leksion 6 Rrjeta kompjuterike leksion 6
Rrjeta kompjuterike leksion 6 Xhendris Ismaili
Rrjeta kompjuterike leksion 5 Rrjeta kompjuterike leksion 5
Rrjeta kompjuterike leksion 5 Xhendris Ismaili

Hardware i smartphone