Leksioni 9 pajisjet periferike

Lecturer at Albanian ICT Academy à Albanian ICT Academy
3 Dec 2013
Leksioni 9  pajisjet periferike
Leksioni 9  pajisjet periferike
Leksioni 9  pajisjet periferike
Leksioni 9  pajisjet periferike
Leksioni 9  pajisjet periferike
Leksioni 9  pajisjet periferike
Leksioni 9  pajisjet periferike
Leksioni 9  pajisjet periferike
Leksioni 9  pajisjet periferike
Leksioni 9  pajisjet periferike
1 sur 10

Contenu connexe

Tendances

Kompjuteri, ndertimi dhe funksionet (hardware)Kompjuteri, ndertimi dhe funksionet (hardware)
Kompjuteri, ndertimi dhe funksionet (hardware)ArDit Mani
Periferikët, Paisjet Hyrëse Dhe Dalëse.Periferikët, Paisjet Hyrëse Dhe Dalëse.
Periferikët, Paisjet Hyrëse Dhe Dalëse.Besi Çuni
Sistemi KompjuterikSistemi Kompjuterik
Sistemi KompjuterikMagribe
Gjuha programuese C++Gjuha programuese C++
Gjuha programuese C++Xhelal Bislimi
Pyetje me pergjigje nga informatikaPyetje me pergjigje nga informatika
Pyetje me pergjigje nga informatikaDritan Halimi
Pyetje nga lënda e informatikës për vitin e parëPyetje nga lënda e informatikës për vitin e parë
Pyetje nga lënda e informatikës për vitin e parëLirie Memeti

Similaire à Leksioni 9 pajisjet periferike

kompjuterikompjuteri
kompjuterikamila zerellari
Punim Seminarik  Projektimi i Sistemeve InformativePunim Seminarik  Projektimi i Sistemeve Informative
Punim Seminarik Projektimi i Sistemeve InformativeVeton Sopjani
Punimi i ArbritPunimi i Arbrit
Punimi i ArbritNazlije Sope
Leksioni 7  kartat audio-videoLeksioni 7  kartat audio-video
Leksioni 7 kartat audio-videoXhendris Ismaili
Ramadan Sanli kompjuteriRamadan Sanli kompjuteri
Ramadan Sanli kompjuteriRamadan ŞANLI
 Hardware i smartphone Hardware i smartphone
Hardware i smartphoneXhendris Ismaili

Plus de Xhendris Ismaili

Leksioni 10  rrjetet kompjuterikeLeksioni 10  rrjetet kompjuterike
Leksioni 10 rrjetet kompjuterikeXhendris Ismaili
Leksioni 6  kujtesa dytesoreLeksioni 6  kujtesa dytesore
Leksioni 6 kujtesa dytesoreXhendris Ismaili
Leksioni 5  kujtesa paresoreLeksioni 5  kujtesa paresore
Leksioni 5 kujtesa paresoreXhendris Ismaili
Leksioni 4  motherboard+biosLeksioni 4  motherboard+bios
Leksioni 4 motherboard+biosXhendris Ismaili
Leksioni 2Leksioni 2
Leksioni 2Xhendris Ismaili
Leksioni 1Leksioni 1
Leksioni 1Xhendris Ismaili

Leksioni 9 pajisjet periferike