Publicité
Publicité

Contenu connexe

Publicité

Presentació GriTandWater

 1. "Si segueixes fent el que has fet fins ara, seguiràs obtenint el que has obtingut fins ara. Per aconseguir quelcom diferent cal que facis coses diferents." Albert Einstein
 2. "La confiança, com l’art, mai prové de tenir totes les respostes, sinó d’estar obert a totes les preguntes." E. W. Stevens
 3. Caminar és sempre anar cap al futur, del present al futur. Per tant, tant important és saber on estàs com a on vols anar.
 4. Us convidem a que entreu a conèixer el que som ...
 5. Avui en dia, tot i la gran quantitat de consultories especialitzades en qualsevol àmbit de l’empresa, existeix un gran problema: la manca de personalització i emoció vers la realitat que cada organització té i la diferenciació que fa de l’empresa quelcom únic, diferencial i de valor.
 6. Nosaltres sabem perfectament quina és la manera de motivar, créixer i assolir els objectius marcats. Per això, la nostra metodologia de treball és diferent, propera i entenedora. No som una consultoria, no som una assessoria; nosaltres t’acompanyem en tot el procés, en trobar les preguntes, les respostes i les solucions adequades i efectives.
 7. Ha arribat l’hora de fer un pas més: Perquè nosaltres som com vosaltres: pensem, sentim i fem… Connectar amb la teva diferència, amb el que tu ets i sents, és el que ens diferencia. És una manera diferent d’arribar a l’èxit amb tu
 8. Qui som? Hem fet néixer perquè compartim una mateixa visió: Treballar tots els dies per tal d’oferir tota la nostra experiència i coneixements als nostres clients Evitar ser rutinaris Volem gaudir de la nostra feina cada dia, passar-ho bé amb cada un dels projectes que fem tot creixent constantment en busca de l’excel·lència.
 9. Qui som? Som una Xarxa de Professionals especialitzats, amb una àmplia experiència en els diferents àmbits en tot tipus d’empreses i projectes – multinacionals, empreses petites i mitjanes, administració pública - i en la majoria de sectors empresarials – educatiu, sanitat, financer, administració pública, indústria catalana, universitari o telecomunicacions – “El Capital Emocional en la Empresa Española “ Com treballem? Per un costat, emprem la raó per tal d’arribar a conclusions ... i per l’altre, aportem l’emoció necessària per tal d’emprendre l’acció!
 10. Aportem una visió objectiva, des de fora, gens contaminada i totalment transparent.
 11. Serveis Coaching Empleado Empresa- directiu Els objectius que ens marquem són: •Assolir les habilitats estratègiques del coaching per el lideratge empresarial. •Millorar la comunicació de la organització i l'efectivitat d'equips. •Aprofundir en els compromisos de metes personals, professionals i de la organització. •Optimitzar l'activitat personal i professional.
 12. Serveis Interim Management Empresa- Empleado En què es basa? •Professionals amb molts anys d’experiència en el món de la gestió. •Ens incorporem a la companyia per un temps limitat i amb una missió concreta.
 13. Perquè per nosaltres el secret de l’èxit radica en: 1 Analitzar i Empresa- Empleado diagnosticar els punts de millora. 2 Definir l’estratègia a seguir de manera totalment alineada amb els objectius de l’empresa. 3 Acompanyar-te en l’aplicació del Pla establert facilitant-ne la implementació i comprometent-nos amb els resultats ja siguin empresarials, professionals o personals
 14. http://www.gritandwater.com Per contactar amb nosaltres: gritandwater@gmail.com Desembre 2007
Publicité