Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Extra credits ict youth camp

94 vues

Publié le

ICT Youth Camp Albania
24-27 Prill 2017

Publié dans : Développement personnel
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Extra credits ict youth camp

 1. 1. Alborena Pupa Armelindo Gryka Eleni Papapanou Exhina Sakollari Glejdis Shkembi
 2. 2. *Deshira per nje formim me te thelluar *Nevoja per nje formim shtese nga ajo cfare po ndjek aktualisht nje student *Ndryshimi I mundshem i planit te studimit dhe studime te metejshme *Pakenaqesia e studenteve nga sistemi aktual
 3. 3. * NE JEMI ZGHIDHJA JUAJ iStudent *Krijimi I nje portali per tu mundesuar studenteve te ndjekin lende shtese *Mundesine per te kontrolluar disponibilitetin e orareve dhe lektoreve te lendeve te ndryshme *Perdorim I thjeshte dhe interaktiv per studentet
 4. 4. *Studenti behet me kompetitiv ne tregun e punes *Eshte me I informuar dhe eshte me fleksibel *Mundesi per te studiuar jashte shtetit por jo vetem *Shkembim eksperiencash dhe idesh
 5. 5. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ LSd5h29k3HiTROxf1LP4TSOkYKeY6J9y MrpdX0NbbFQJ9X_ZmA/viewform https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ LSd5h29k3HiTROxf1LP4TSOkYKeY6J9y MrpdX0NbbFQJ9X_ZmA/viewanalytics Pyetesori Rezultatet
 6. 6. *Te gjithe Studentet e UT
 7. 7. *Konferencat *Panaire dhe Workshop informuese *Portali online iStudent dhe ekzistues *Gazeta Studentore *Social Media
 8. 8. https://istudentedual. wordpress.com/
 9. 9. FaleminderitFaleminderit

×