Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
EXPERIMENTSHEM EXPERIMENTAT AMB ELS COLORS DE LA TARDOR, PAPER DEPINOTXO I AIGUA!! ELS NENS I LES NENES HAN ESTATENCANTATS!!
EXPERIMENTS       EXPERIMENT AMB PINYESAvui, a l’hora d’experiments, hem vist què passa si posem pinyes       ...
EXPERIMENTS       ELS ESTATS DE L’AIGUA!!COM QUE ESTEM A L’HIVERN I FA MOLTA FRED, HEM OBSERVAT QUEL’AIGUA ES GLAÇA...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Experiments a p5

677 vues

Publié le

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Experiments a p5

 1. 1. EXPERIMENTSHEM EXPERIMENTAT AMB ELS COLORS DE LA TARDOR, PAPER DEPINOTXO I AIGUA!! ELS NENS I LES NENES HAN ESTATENCANTATS!!
 2. 2. EXPERIMENTS EXPERIMENT AMB PINYESAvui, a l’hora d’experiments, hem vist què passa si posem pinyes obertes a dins l’aigua. El nens i nenes de P5 han dit aquestes possibilitats: es faràpetita, s’enfonsarà, perdrà els pinyons, canviarà de color,e s farà malbé, etc. Desprès de fer les nostres hipòtesis hem comprovat i hem vist que les pinyes s’han tancat!!! PERQUÈ HA PASSAT AIXÒ? Les pinyes amb l’aigua es tanquen per protegir els pinyons de la pluja i no es facin malbé. Després, les hem deixat assecar i s’han tornat a obrir. L’Ian de la classe dels camaleons, ens ha exposat un nouexperiment: si fiquem llenties a dins de la pinya i la deixem amb aigua, sortirà la planta. I mireu com va creixent!!
 3. 3. EXPERIMENTS ELS ESTATS DE L’AIGUA!!COM QUE ESTEM A L’HIVERN I FA MOLTA FRED, HEM OBSERVAT QUEL’AIGUA ES GLAÇA. PER TANT ELS NOSTRES EXPERIMENTS D’AVUI,VAN ENCAMINATS A DESCOBRIR ELS ESTATS DE L’AIGUA: - EL LÍQUID: ÉS EL SEU ESTAT NATURAL. - EL SÓLID: QUAN L’AIGUA ES GLAÇA PERQUÈ FA MOLTA FRED L’AIGUA ES CONVERTEIXC AMB GEL! - GASÓS: QUAN L’AIGUA S’ESCALFA ES CONVERTEIX EN VAPOR!

×