Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Startup

333 vues

Publié le

prezantim rreth Startup
si mund te krijojme nje biznes te ri

Publié dans : Business
  • Soyez le premier à commenter

Startup

  1. 1. Sipermarres “Sipermarres eshte nje person I cili ka nje ide te mire dhe shikon nje oportunitet per te filluar nje biznes”- Pavarti Patel, konsulent per startups.
  2. 2. Hapat e krijimit A ka nje pergjigje te sakte rreth pyetjes: cilat jane hapat per te filluar nje biznes, ndertimi dhe si te krijojme suksesin e tij?
  3. 3. Steve Jobs, Steve Wozniak Larry Page and Sergey Brin jane disa nga emrat e sipermarresve te cilet kane ndryshuar boten. Dy te paret ndertuan “Apple” kurse dy te fundit krijuan nje nga motorret e kerkimit me te perdorur e te njohur, Google”
  4. 4. 1- Mund te behet cdokush nje sipermarres? 2- cfare I ndalon njerezit per tu bere sipermarres? 3- Cilat shtete kane numrin me te madh te sipermarresve?
  5. 5. Organizimi I te gjithe informacionit e botes e te jete I aksesueshem per kedo- Larry Page (co-founder of Google). Deklarata e misionit per “Google”
  6. 6. Shembuj te Startup ne Shqiperi
  7. 7. Sa e veshtire eshte te besh biznes?
  8. 8. Faleminderit!

×