Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Ana Ivanovic

150 vues

Publié le

Obrazovni krug

Publié dans : Formation
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Ana Ivanovic

  1. 1. АНА ИВАНОВИЋ Ана Ивановић је једна од наших најпознатијих и најуспешнијих тенисерки.
  2. 2. Ана је рођена 6. септембра 1987. године у Београду. За тенис је почела да се интересује већ од своје пете године. Добила је рекет као рођендански поклон, и тренирала је у локалној школи тениса. Са 11 година добила је прву озбиљну понуду, једна компанија је хтела са њом да сколпи спонзорски уговор.
  3. 3. Од 2003. године, Ана почиње професионално да се бави тенисом. Следеће године скренула је пажњу на себе учешћем на Вимблдону доспевши до јуниорског финала, иако га је изгубила.
  4. 4. АНИНИ НАЈВЕЋИ УСПЕСИ - 2005. године осваја први WTA турнир у Канбери, и завршила као 16. на планети. - 2008. година је била најбоља година у њеној каријери, освојила је Ролан Гарос и уједно постала прва тенисерка света. На том месту се задржала 12 недеља. Након тога није успела да одржи континуитет. - 2014. године вратила се у сам врх, пошто је освојила 4 титуле и дошла до 5. места на свету.
  5. 5. АНА ИВАНОВИЋ се бавила тенисом 13 година. Освојила је укупно 15 титула. Играла је за Србију на Олимпијским играма у Лондону и Рио де Жанеиру.
  6. 6. АНА ИВАНОВИЋ ИЗВАН ТЕНИСКИХ ТЕРЕНА Веома је успешна и у маркетингу. Поседује доживотни уговор са произвођачем спортске АДИДАС опреме. АМБАСАДОР је УНИЦЕФ-а
  7. 7. - 2016. године удала се за немачког фудбалера Бастијана Швајнштајгера. - Пре неколико дана, Ана је постала мајка, родила је Луку. • Ч Е С Т И Т А М О !
  8. 8. • https://www.biografija.org/sport/tenis/ana- ivanovic/ https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?y yyy=2016&mm Извори:

×