Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
De exportresolutie van
PowerPoint wijzigen
De exportresolutie van PowerPoint wijzigen
1. Sluit alle Windows-toepassingen af.
2. Klik op Start en klik op Uitvoeren.
3...
De exportresolutie van PowerPoint wijzigen
5. Klik op de subsleutel Options, wijs Nieuw aan in het menu Bewerken en klik o...
De exportresolutie van PowerPoint wijzigen
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

De exportresolutie van PowerPoint Wijzigen

In PowerPoint kun je slides opslaan als een plaatje. Echter de standaard resolutie is erg laag. Door een eenvoudige toevoeging te doen aan je Windows registry kun je de exportresolutie verhogen tot 300 dpi (drukwerk kwaliteit).

  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

  • Soyez le premier à aimer ceci

De exportresolutie van PowerPoint Wijzigen

  1. 1. De exportresolutie van PowerPoint wijzigen
  2. 2. De exportresolutie van PowerPoint wijzigen 1. Sluit alle Windows-toepassingen af. 2. Klik op Start en klik op Uitvoeren. 3. Typ regedit in het vak Openen en klik op OK. 4. Zoek een van de volgende registersubsleutels, afhankelijk van de versie van PowerPoint die u gebruikt: PowerPoint 2013 HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice15.0PowerPointOptions PowerPoint 2010 HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice14.0PowerPointOptions PowerPoint 2007 HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice12.0PowerPointOptions PowerPoint 2003 HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice11.0PowerPointOptions
  3. 3. De exportresolutie van PowerPoint wijzigen 5. Klik op de subsleutel Options, wijs Nieuw aan in het menu Bewerken en klik op DWORD-waarde. 6. Typ ExportBitmapResolution en druk op Enter. 7. Zorg ervoor dat ExportBitmapResolution is geselecteerd en klik vervolgens op Wijzigen in het menu Bewerken. 8. Klik in het dialoogvenster DWORD-waarde bewerken op Decimaal. 9. Typ in het vak Waardegegevens de waarde van de gewenste resolutie, bijvoorbeeld 300. Of gebruik de parameters in de volgende tabel.
  4. 4. De exportresolutie van PowerPoint wijzigen

×