Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Somenäkyvyys – markkinoinnin kulmakivi

3 370 vues

Publié le

Pidin Talentumilla kolmen tunnin koulutuksen somemarkkinoinnista. Kirjoitin puhettani auki dioille, joten tekstin määrä on suurempi kuin livenä. Jos jokin dia ei tunnu ymmärrettävältä, ota toki yhteyttä.

Publié dans : Business
  • Identifiez-vous pour voir les commentaires

Somenäkyvyys – markkinoinnin kulmakivi

  1. 1. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen.
  2. 2. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”.
  3. 3. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”. Vastaava ilmiö on ”sponsoroitu blogi” tai ”kumppaniblogi”, joiden näkyvyydestä bloggaaja maksaa blogialustan ylläpitäjälle.
  4. 4. Tämän vuoksi kaikki haluavat maksetusta julkisuudesta ansaittuun julkisuuteen. Advertoriaalit ovat oiva esimerkki: lehdessä julkaistaan maksettuja mainoksia, jotka ovat olevinaan lehtijuttuja. Vain yläkulmassa lukee pienellä ”ilmoitus”. Vastaava ilmiö on ”sponsoroitu blogi” tai ”kumppaniblogi”, joiden näkyvyydestä bloggaaja maksaa blogialustan ylläpitäjälle.

×