Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Lifestyleshop.hu esettanulmány

5 010 vues

Publié le

Hogyan szerzett a Lifestyleshop.hu 8750-el több hírlevél feliratkozót 4 hónap alatt?

 • Dating direct: ❤❤❤ http://bit.ly/2ZDZFYj ❤❤❤
     Répondre 
  Voulez-vous vraiment ?  Oui  Non
  Votre message apparaîtra ici
 • Sex in your area is here: ♥♥♥ http://bit.ly/2ZDZFYj ♥♥♥
     Répondre 
  Voulez-vous vraiment ?  Oui  Non
  Votre message apparaîtra ici
 • Soyez le premier à aimer ceci

Lifestyleshop.hu esettanulmány

 1. 1. www.optimonk.hu ESETTANULMÁNY CIPŐ WEBÁRUHÁZ www.lifestyleshop.hu WEBOLDAL WWW.LIFESTYLESHOP.HU IPARÁG E-KERESKEDELEM ORSZÁG MAGYARORSZÁG KAMPÁNY Email listaépítés EREDMÉNYEK  8750 hírlevél feliratkozó  403%-kal több oldalon eltöltött idő  16%-os konverziónövekedés  313X-os előfizetési megtérülési arány
 2. 2. www.optimonk.hu A weboldalról Kihívások & Célok A Lifestyleshop webáruház tulajdonosa és üzemeltetője már 1992 óta jelen van a magyar piacon a sportszer, cipő és sportruházat szegmensekben. Egy nagy és minőségi email lista minden webáruház egyik legerősebb fegyvere. Ezt szem előtt tartva elhatározták, hogy email lista építésbe kezdenek.
 3. 3. www.optimonk.hu Megoldás I. Létrehoztak két egyedi popupot, melyben egy 5%-os kupont ajánlottak azoknak, akik feliratkoznak a webáruház értesítőjére. A két popupot AB tesztelték, a győztes az alábbi popup lett:
 4. 4. www.optimonk.hu Megoldás II. Mivel szerették volna, ha a feliratkozók nemcsak a listájukra kerülnek fel, de később vásárlókká is válnak, beállítottak egy nanobart is. Ez emlékeztette az 5%-os kupont igénylőket a kedvezményre, így megnövelve az esélyét annak, hogy a potenciális vásárlók élnek a lehetőséggel.
 5. 5. www.optimonk.hu Több eszközt próbáltunk már a feliratkozók számának (és minőségének) növelésére, mire eljutottunk az OptiMonkig. Könnyű volt beállítani, nem kellett hozzá programozási tudás. Több használható sablon közül lehet választani, amit testre is lehet szabni igény szerint. Eltartott egy ideig, amíg kikísérleteztük a megfelelő formátumot, de azóta folyamatosan hozza a feliratkozókat. És ami további előny, hogy integrálható az email küldő szoftverünkkel, így minden adat automatikusan átmegy az email adatbázisunkba, jelentősen csökkentve a manuális munkát. Az indulás óta több ezer felhasználó regisztrált az OptiMonkon keresztül, jelentősen javítva az email marketingünk hatékonyságát, megtérülését. Az OptiMonk ráadásul nem is drága, ha pedig valaki aktívan és jól használja, sokszorosan megéri az árát! „ „Eredmények Kobza András www.lifestyleshop.hu 16%-os konverziós ráta növekedés az előző év ugyanahhoz az időszakához viszonyítva. 8750-nel több hírlevél feliratkozó. 403%-kal több időt töltenek az oldalon azok a látogatók, akik feliratkoztak a hírlevélre. 4 hónap alatt 313,9X-esen térült meg az OptiMonk előfizetés költsége.
 6. 6. www.optimonk.hu Nem elég meggyőző? Próbáld ki 14 napig ingyen, és mentsd meg a már elveszettnek hitt vásárlásokat. Növeld a konverziódat a látogatók valós időben történő megmentésével. NINCS SZÜKSÉG BANKKÁRTYÁRA Skype időpont foglalása Kérdésed van? Egyszerűen csak kattints az alábbi gombra az időpontfoglaláshoz egy ingyenes konzultációra velem, vagy egyik kollégámmal. Mezei Niki Account Manager

×