Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Xarxes Virtuals
Què són les   xarxes virtuals ?Una xarxa virtual, permet crear una xarxa entre diferents ordinadors utilitzant Internet ...
Tipus de xarxes  virtuals
VPN  VPN:és molt similar a una connexió punt a punt  mitjançant connexions daccés telefònic i  enrutament de marcat...
Xarxa dàrea local   És la interconnexió duna o diverses  computadores i perifèrics. La seva extensió  està limitada...
Tecnologies de la informació i la   comunicació (TIC).  Agrupen els elements i les tècniques utilitzades  en el tr...
Xarxa social  Són estructures socials compostes de grups de  persones, les quals estan connectades per un  o divers...
Facebook  Facebook és una xarxa social a través de la  qual nosaltres podem comunicarnos i compartir  informació am...
Comunitat virtual   És aquella comunitat la qual els vincles,  interaccions i relacions tenen lloc, no en un  espai...
També existeixen avantatges i desavantatges.
Avantatges  Possibilita laprofitament del col · lectiu a partir  de compartir, preguntar, respondre, decidir,  part...
Desavantatges  Són perilloses si no es configura la privacitat  correctament, ja que exposen la nostra vida  privad...
Power point xarxes virtuals
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Power point xarxes virtuals

278 vues

Publié le

 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Power point xarxes virtuals

 1. 1. Xarxes Virtuals
 2. 2. Què són les xarxes virtuals ?Una xarxa virtual, permet crear una xarxa entre diferents ordinadors utilitzant Internet com a infraestructura.
 3. 3. Tipus de xarxes virtuals
 4. 4. VPN VPN:és molt similar a una connexió punt a punt mitjançant connexions daccés telefònic i enrutament de marcat a petició.Hi ha dos tipus de xarxes VPN: Conexión VPN de accès remot Conexión VPN de enrutador a enrutador
 5. 5. Xarxa dàrea local És la interconnexió duna o diverses computadores i perifèrics. La seva extensió està limitada físicament a un edifici dun entorn de 200 metres.
 6. 6. Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Agrupen els elements i les tècniques utilitzades en el tractament i la transmissió de la informació,principalment la informàtica, Internet i les telecomunicacions.
 7. 7. Xarxa social Són estructures socials compostes de grups de persones, les quals estan connectades per un o diversos tipus de relacions.
 8. 8. Facebook Facebook és una xarxa social a través de la qual nosaltres podem comunicarnos i compartir informació amb persones del nostre entorn. Facebook té al voltant de 900 milions dusuaris registrats al voltant de tot el món.
 9. 9. Comunitat virtual És aquella comunitat la qual els vincles, interaccions i relacions tenen lloc, no en un espai físic sinó en un espai virtual com Internet.
 10. 10. També existeixen avantatges i desavantatges.
 11. 11. Avantatges Possibilita laprofitament del col · lectiu a partir de compartir, preguntar, respondre, decidir, participar .. Permet la comunicació amb col · laboradors, parells acadèmics i amics. ​ Leducació virtual no només es dirigeix a adults, sinó que també està orientada a nens, joves i grans. Integritat, confidencialitat i seguretat de dades(VPN).
 12. 12. Desavantatges Són perilloses si no es configura la privacitat correctament, ja que exposen la nostra vida privada. Poden donar-se casos de suplantació de personalitat. Mals comentaris. Poden apoderar-se de tots els continguts que publicam.

×