Publicité
Publicité

His baz

  1. Projekt Lënda : Histori Tema: Genocidi I ushtruar ndaj popullsise kosovare dhe masakrat ndaj popullsise çame gjate luftes se II boterore. Punoi : Algita Mesiti Klasa : 12-6
Publicité