Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
ValorileechipeiClass ITFixismele noastre  de zi cu zi
Hyper ProfesionistiSolutiile si serviciile livratesunt recunoscute ca etalon.  Pretuim, recunoastemsi recompensam efortul...
EvolutieDevenim mai buni  in fiecare ziParticipam la cursuri, urmam  programe de certificare, citim documentatii si car...
Echipa      E musai     sa ne ajutam     unii pe altii! Ne sustinem reciproc, indiferent desituatie. Nu e...
Super implicati Muncim din greu.  Venim cu sugestii de imbunatatire a noastra    si a companiei.     Nu toleram ...
Customers DrivenObiectivul efortului nostru este succesul afacerilor    clientilor nostri. Ne dezvoltam si crestem da...
Rezultate  Fapte, nu vorbe!Atunci cand gresim invatam pentru ca pe viitor sa nu mai repetam erorile. Explicatiile nu sun...
ComunicareNu doar comunicam,  cream relatii.Schimbam complet perceptia  care spune ca “IT-istii”   sunt “in lumea lor”.
WOW Depasim asteptarile   clientilorOferim suport IT la nivel exceptional    sau, prin gesturi mici dar de impact,...
Eficienta   Facem mai mult    cu mai putin. Atat pentru clienti sau in interiorulcompaniei noastre, fara sa sacrific...
Bun simt “ca pe vremuri”Comportamentul nostru comunica respectul pe   care il acordam tuturor celor cu care   interac...
Etica si integritate  Punem intotdeauna  confidentialitatea   si securitatea   pe primul plan.   Punem intotdea...
Valorile Echipei de 10+ de la Class IT
Valorile Echipei de 10+ de la Class IT
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Valorile Echipei de 10+ de la Class IT

Valori, sisteme de lucru, procese eficiente si oameni performanti.

 • Soyez le premier à commenter

Valorile Echipei de 10+ de la Class IT

 1. 1. ValorileechipeiClass ITFixismele noastre de zi cu zi
 2. 2. Hyper ProfesionistiSolutiile si serviciile livratesunt recunoscute ca etalon. Pretuim, recunoastemsi recompensam efortul de 10+. Suntem referinta, „ceilalti” se compara cu noi
 3. 3. EvolutieDevenim mai buni in fiecare ziParticipam la cursuri, urmam programe de certificare, citim documentatii si cartide specialitate in permanenta.
 4. 4. Echipa E musai sa ne ajutam unii pe altii! Ne sustinem reciproc, indiferent desituatie. Nu exista «nu a fost vina mea, celalalt a gresit»
 5. 5. Super implicati Muncim din greu. Venim cu sugestii de imbunatatire a noastra si a companiei. Nu toleram carcoteala negativista.
 6. 6. Customers DrivenObiectivul efortului nostru este succesul afacerilor clientilor nostri. Ne dezvoltam si crestem datoritaclientilor nostri. Clientii sunt cei care platesc salariile.
 7. 7. Rezultate Fapte, nu vorbe!Atunci cand gresim invatam pentru ca pe viitor sa nu mai repetam erorile. Explicatiile nu sunt utile nimanui.
 8. 8. ComunicareNu doar comunicam, cream relatii.Schimbam complet perceptia care spune ca “IT-istii” sunt “in lumea lor”.
 9. 9. WOW Depasim asteptarile clientilorOferim suport IT la nivel exceptional sau, prin gesturi mici dar de impact, uimim de fiecare data cand avem ocazia sa o facem.
 10. 10. Eficienta Facem mai mult cu mai putin. Atat pentru clienti sau in interiorulcompaniei noastre, fara sa sacrificam niciodata calitatea.
 11. 11. Bun simt “ca pe vremuri”Comportamentul nostru comunica respectul pe care il acordam tuturor celor cu care interactionam. Tratam la fel cum vrem sa fim tratati.
 12. 12. Etica si integritate Punem intotdeauna confidentialitatea si securitatea pe primul plan. Punem intotdeauna si fara exceptie interesul clientului pe primul plan.

  Soyez le premier à commenter

  Identifiez-vous pour voir les commentaires

 • bogdansan

  Apr. 8, 2013
 • MadalinaUceanu1

  Apr. 9, 2013
 • cmilicescu

  May. 28, 2013

Valori, sisteme de lucru, procese eficiente si oameni performanti.

Vues

Nombre de vues

5 831

Sur Slideshare

0

À partir des intégrations

0

Nombre d'intégrations

4 940

Actions

Téléchargements

0

Partages

0

Commentaires

0

Mentions J'aime

3

×