Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
PRÉSTEC DE CONTES
Préstec de contes.
• Durant aquest curs hem posat en marxa el préstec de contes. És una activitat
molt important per diver...
• Agafam un carnet que ens agradi i cadascún fa el seu. Quan el vàrem tenir llest els
nens se l’emportaren a casa per most...
El prèstec de llibres suposa un activitat
de recerca i de tria a l’aula on cada
alumne, de manera individual, ha de
cercar...
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Prestec de contes

242 vues

Publié le

Préstec de contes

Publié dans : Formation
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Prestec de contes

  1. 1. PRÉSTEC DE CONTES
  2. 2. Préstec de contes. • Durant aquest curs hem posat en marxa el préstec de contes. És una activitat molt important per diverses raons: aprenem a compartir i responsabilitzem els infants d'objectes que no són seus. A més a més les famílies teniu la possibilitat de compartir una estona agradable amb els vostres nens. • Per a nosaltres allò més important és, justament, això: passar una estona agradable a casa, amb la complicitat del pare, la mare, un germà més gran, una güela, un güelo... I un llibre. • Per posar-ho en marxa hem tingut varies converses amb els infants a on els hem explicat en què consistiria l’activitat i el què haurien de fer. • Se’ls planteja una pregunta: ¿què necessitem per poder agafar un llibre quan anem a la biblioteca?; o Grupet de nens: mmm una tarjeta. o Paula: yo creo que un carnet. o Jose: si si un carnet. o Diego: un carnet, es verdad porque yo los he visto.....
  3. 3. • Agafam un carnet que ens agradi i cadascún fa el seu. Quan el vàrem tenir llest els nens se l’emportaren a casa per mostrar-ho a les famílies i els hi varen escriure una nota a l’agenda que deia: US MOSTREM EL NOSTRE CARNET DE LA BIBLIOTECA D’AULA. DEMÀ EL TORNEU. • Una vegada que vàrem tenir el carnet llest, el següent que vàrem fer va ser mostrar la col·lecció de contes que hi hauria a la biblioteca. Els nens els varen agafar, mirar, fullejar..... • Després vàrem enviar una nota a les famílies per explicar-los quan començaria el préstec de contes i quina seria la seva tasca. • I ja ho teníem tot a punt per començar aquesta engrescadora activitat. ESPERAM QUE LA DISFRUTEU TANT COM HO FAN ELS VOSTRES INFANTS.
  4. 4. El prèstec de llibres suposa un activitat de recerca i de tria a l’aula on cada alumne, de manera individual, ha de cercar el llibre que se’n vol emportar a casa tractant que aquest sigui novedós i no coincideixi amb els que ja ha llegit a casa. Cada llibre es representa amb una imatge i un número i és el/la nen/a que apunta a una graella el número del llibre que s’emportarà a casa, per tal de dur un registre d’aquest prèstec. A més a més, l’infant ha de col·locar el seu carnet de biblioteca d’aula al costat de la imatge del conte que ha escollit, així els altres saben quins llibres estan lliures i quins no. Després, a casa, les famílies teniu una important tasca amb els vostres fills/es: ANIMAR-LOS A LLEGIR!

×