Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Foto dettagli

526 vues

Publié le

Foto dettagli

  1. 1. Pamje kurioze
  2. 2. Machu-Pichu Kjo është një nga fotot e bukura që çdo turist mud të bëjë, në një ditë të qartë dhe me dritë, në rrënojat inkas të Machu-Pichu, në Perú
  3. 3. Machu-Pichu II Pa dyshim, efekti është befasues nëse sjellim foton në një kënd prej 90º . Shëmbëllimi i çuditshëm i malit më një fytyrë gjigante njeriu e zbukuruar me zbukurime indiane, bën të vështirë të spjegohet ndërtimin e saj nga dora e njeriut. Duke u bazuar në publikimin e kësaj fotoje, komuniteti shkencor ndërkombëtar ka përforcuar teorinë e prejardhjes jashtëtokësore të këtij qytetërimi. Inca
  4. 4. Pjesa e një puzzle? Kapriço të natyrës
  5. 5. Ishulli në formë delfini Kapriço të natyrës
  6. 6. Një zemër Kapriço të natyrës
  7. 7. Ishulli i Faial në Azore Në vitin 1986, në Ishullin Faial në Azore, u verifikua një shtërngatë gjigante. Në gjirin e Horta (port mitik) Dallgë nga 15 deri 20 metra u përplasën në breg. Një fotograf i apasionuar bën disa foto për t’i pavdeksuar. Dy vjet më vonë do të vërë re se ka fotografuar fytyrën e Neptunit . Fotoja e tij është sjallë në të gjithë botën (përmasa e pamjes ka një madhësi prej rreth 70 metra).
  8. 8. Foto 11-S Fotoja nuk mund të jetë më eksplicite. Duke marrë një nga pamjet e shumta të atentatit kundra Kullave Binjake të ofruara nga CNN, mund të shihet fytyra e qeshur e Djallit mes flakëve të një prej ndërtesave. Disa të tjerë thonë se dallohen qartë edhe jo vetëm fytyra dhe brirët, por edhe pjesa tjetër e trupit dhe bishti.
  9. 9. PPS scaricata da www.Mondopps.com Vienici a trovare ed iscriviti alla mailing list, riceverai una PPS al giorno

×