Presentation mikroekonomi

Student at Univerziteti "Haxhi Zeka"
8 May 2014
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
Presentation mikroekonomi
1 sur 16

Contenu connexe

Tendances

Markat dhe Menaxhimi i MarkaveMarkat dhe Menaxhimi i Markave
Markat dhe Menaxhimi i MarkaveKujtim Hameli
Polika e promocionit xPolika e promocionit x
Polika e promocionit xZana Agushi
2.politika e promocionit_ui_re2.politika e promocionit_ui_re
2.politika e promocionit_ui_reGashi Besnik
Beiersdorf AG (NIVEA) Detyre KursiBeiersdorf AG (NIVEA) Detyre Kursi
Beiersdorf AG (NIVEA) Detyre KursiKetiGjipali
Testi i dyte promocioniTesti i dyte promocioni
Testi i dyte promocioniValdet Shala
Shqiprim Jashari Punim ne Marketing, 7p,Shqiprim Jashari Punim ne Marketing, 7p,
Shqiprim Jashari Punim ne Marketing, 7p,Shqiprim Jashari

En vedette

Mikroekonomi oferta dhe kerkersaMikroekonomi oferta dhe kerkersa
Mikroekonomi oferta dhe kerkersaVeton Sopjani
Punimi seminarik ne ekonomiPunimi seminarik ne ekonomi
Punimi seminarik ne ekonomiArben
Mikroekonomi kurbatMikroekonomi kurbat
Mikroekonomi kurbatBessnik Latifi
Sulltan Ahmed Kureshi - Letrat e Muhamedit a.s.Sulltan Ahmed Kureshi - Letrat e Muhamedit a.s.
Sulltan Ahmed Kureshi - Letrat e Muhamedit a.s.Libra Islame
Ardit Rexhmataj PashalleqetArdit Rexhmataj Pashalleqet
Ardit Rexhmataj PashalleqetArdit Rexhmataj
Kris Ushe Pashalleku i JaninesKris Ushe Pashalleku i Janines
Kris Ushe Pashalleku i Janineslira kuca

Similaire à Presentation mikroekonomi

Restaurant Ibri dhe marketingu i tijRestaurant Ibri dhe marketingu i tij
Restaurant Ibri dhe marketingu i tijDiellza Haxhimehmeti
C00dC00d
C00dMirdon Bunjaku
c00dc00d
c00dguest2514d3
Koncepti marketingutKoncepti marketingut
Koncepti marketingutMenaxherat
Marketingu hulumtimi i tregutMarketingu hulumtimi i tregut
Marketingu hulumtimi i tregutbujar30
Shitja personaleShitja personale
Shitja personaleVilma Hoxha

Plus de Duresa M. Bytyqi

Presentation menaxhmentPresentation menaxhment
Presentation menaxhmentDuresa M. Bytyqi
Punim seminarik informatikPunim seminarik informatik
Punim seminarik informatikDuresa M. Bytyqi
Universiteti publik e drejta biznesoreUniversiteti publik e drejta biznesore
Universiteti publik e drejta biznesoreDuresa M. Bytyqi
Prezantimi bazat e informatikesPrezantimi bazat e informatikes
Prezantimi bazat e informatikesDuresa M. Bytyqi
Prezantimi e drejta biznesorePrezantimi e drejta biznesore
Prezantimi e drejta biznesoreDuresa M. Bytyqi
Prezantimi bazat e biznesitPrezantimi bazat e biznesit
Prezantimi bazat e biznesitDuresa M. Bytyqi

Presentation mikroekonomi