Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Neda Que Neda Lletra

12 247 vues

Publié le

Publié dans : Voyages, Formation
 • Soyez le premier à commenter

Neda Que Neda Lletra

 1. 2. UNA FELIÇ MUNIÓ DE PEIXETS VIVIA EN UN RACÓ QUALSEVOL DEL MAR. TOTS EREN VERMELLS. NOMÉS UN D’ELLS ERA TAN NEGRE COM LA CLOSCA D’UN MUSCLO. NEDAVA MÉS DE PRESSA QUE ELS SEUS GERMANS I GERMANES. EL SEU NOM ERA NEDA-QUE-NEDA
 2. 3. UN MAL DIA UNA TONYINA VELOÇ, FEROTGE I MOLT AFAMADA, VA APARÈIXER COM UNA FLETXA TRAVESSANT LES ONES. D’UN SOL GLOP ES VA ENGOLIR TOTS ELS PEIXETS VERMELLS. NOMÉS NEDA-QUE-NEDA ES VA ESCAPAR.
 3. 4. VA NEDA ALLUNYANT-SE PEL MÓN HUMIT I PROFUND. ESTAVA ESPANTAT, SOL I MOLT TRIST.
 4. 5. PERÒ EL MAR ERA PLE DE CRIATURES FASCINANTS, I MENTRE NEDAVA DE MERAVELLA EN MERAVELLA NEDA-QUE-NEDA VA TORNAR A SER FELIÇ. VA VEURE UNA MEDUSA FETA DE GELATINA IRISADA…
 5. 6. UNA LLAGOSTA , QUE DONAVA VOLTES COM UN MOLÍ…
 6. 7. PEIXOS ESTRANYS ARROSSEGATS PER UN FIL INVISIBLE…
 7. 8. UN BOSC D’ALGUES QUE CREIXIA EN UNES ROQUES DE SUCRE CANDI…
 8. 9. I UNA ANGUILA AMB UNA CUA TAN LLARGA QUE GAIREBÉ SE L’OBLIDAVA…
 9. 10. I ANEMONES DE MAR, COM PALMERES ROSADES GORNXADES PEL VENT
 10. 11. ALESHORES VA VEURE UNA MULTITUD DE PEIXETS, BEN IGUALS A ELL, AMAGATS ENTRE LES OMBRES DE LES ROQUES I LES HERBES. “ SOM-HI, ANEM A NEDAR I A JUGAR I A VEURE COSES!” VA DIR ALEGREMENT. “ NO PODEM” VA CONTESTAR UN PEIXET VERMELL: “EL PEIX GROS SE’NS MENJARIA “ PERÒ NO US PODEU QUEDAR AQUÍ PER SEMPRE”, VA DIR NEDA-QUE-NEDA “ HEM DE PENSAR ALGUNA COSA”
 11. 12. NEDA-QUE-NEDA VA PENSAR I VA PENSAR I VA PENSAR. LLAVORS, DE COP I VOLTA, DIGUÉ: “JA HO TINC. ANEM A NEDAR TOTS JUNTS I SEMBLAREM EL PEIX MÉS GROS DEL MAR!”.
 12. 13. ELS VA ENSENYAR A NEDAR JUNTS, CADASCÚ AL SEU LLOC,
 13. 14. I QUAN HAVIEN APRÈS A NEDAR COM SI FOSSIN UN PEIX GEGANT, VA DIR: “ JO SERÉ L’ULL”.
 14. 15. I AIXÍ VAN NEDAR PER L’AIGUA FRESAC DEL MATÍ I PER LA CLAROR DEL SOL DEL MIGDIA I VAN ESPANTAR EL PEIX GROS.

×