Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.
Laurel indio.
 Chayma, Blanca, Josep, Pere i
Eva.
 Noms en altres idiomes
 Descripció del Laurel Indio
 Hàbitat
 Parts de la planta
 Curiositats
 Observacions
 Repàs
 INDIAN LAUREL- ANGLÈS
 LLORER DE L’ÍNDIA-CATALÀ
 INDIA LOORBER- ESTONI
 LORBEER VON INDIE-ALEMÀ
 LAUREL DE L'INDE-FR...
 Després de l'hivern , manté el seu
desenvolupament a la mínima expressió,
arriba la primavera i amb ella l'arrencada de
...
 Dies més llargs , temperatures de dia més
aviat elevades i moderades a la nit són
condicions favorables per a un gran
cr...
 És molt freqüent a la regió mediterrània . Es troba conreat o
assilvestrat en la major part de la península Ibèrica , i ...
 - Tònic estomacal ( estimula l'aparell
digestiu)
 - Se li atribueixen propietats per combatre
la caspa i per prevenir l...
 La planta encara que sembli un arbust en
realitat és un arbre que pot arribar a fer de
2m. a 15 m. d’altura!!
 Les full...
Laurel indio
Laurel indio
Laurel indio
Prochain SlideShare
Chargement dans…5
×

Laurel indio

926 vues

Publié le

Laurel Indio

Publié dans : Formation
  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Laurel indio

  1. 1. Laurel indio.  Chayma, Blanca, Josep, Pere i Eva.
  2. 2.  Noms en altres idiomes  Descripció del Laurel Indio  Hàbitat  Parts de la planta  Curiositats  Observacions  Repàs
  3. 3.  INDIAN LAUREL- ANGLÈS  LLORER DE L’ÍNDIA-CATALÀ  INDIA LOORBER- ESTONI  LORBEER VON INDIE-ALEMÀ  LAUREL DE L'INDE-FRANÇÉS  LAUREL OF INDIA-IRLANDÉS
  4. 4.  Després de l'hivern , manté el seu desenvolupament a la mínima expressió, arriba la primavera i amb ella l'arrencada de nou dels seus brots . Tant Ficus benjamina , F. binnendijkii , com F. robusta , són Ficus molt propensos a entrar a la primavera acompanyats de brots més o menys espectaculars que no cessaran fins ja ben endinsat la tardor . Dies més llargs , temperatures de dia més aviat elevades i moderades a la nit són condicions favorables per a un gran creixement apreciable en poc temps . Creixement que contrasta
  5. 5.  Dies més llargs , temperatures de dia més aviat elevades i moderades a la nit són condicions favorables per a un gran creixement apreciable en poc temps . Creixement que contrasta notablement amb la vegetació ja existent . Les seves noves fulles són verdes més suaus que contrasten amb les antigues de color molt més fosc . També més tendres que les endurides pel pas dels freds hivernals .
  6. 6.  És molt freqüent a la regió mediterrània . Es troba conreat o assilvestrat en la major part de la península Ibèrica , i a Mallorca i Menorca , encara que és molt més freqüent en les regions litorals del nord i oest. Viu en vessants obacs , bosquets , barrancs frescos , de manera natural , generalment no gaire allunyat del mar , encara que es naturalitza també a les províncies interiors . Requereix climes suaus , no suporta les sequeres estivals acusades , ni les gelades intenses ni els sòls excessivament calcaris , i requereix que aquests estiguin una mica humits .  I així el trobem al nostre pati, on es donen aquestes característiques.
  7. 7.  - Tònic estomacal ( estimula l'aparell digestiu)  - Se li atribueixen propietats per combatre la caspa i per prevenir la calvície - Advertència : en alguns casos en contacte amb la pell pot produir casos de fotosensibilització amb la llum solar .
  8. 8.  La planta encara que sembli un arbust en realitat és un arbre que pot arribar a fer de 2m. a 15 m. d’altura!!  Les fulles fan de 6 a 13 cm de allargada.  Quan es petit sembla un arbust però no s’ha de confondre que quan es gran és un gran arbre.

×