Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

nekem is email

  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

nekem is email

  1. 1. iocs.hu levelezőrendszer <ul><li>rövid útmu(lat)tató </li></ul>
  2. 2. minden instruktornak van @iocs.hu emailcíme <ul><li>igen, Neked is! </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>  </li></ul><ul><li>jár hozzá:  </li></ul><ul><li>     - több, mint 7GB tárhely </li></ul><ul><li>    - beépített  azonnali üzenetküldő </li></ul><ul><li>    - egy naptár, ami ingyen sms-eket küld a bejegyzésekről </li></ul><ul><li>    - egy online szöveg- és táblázatszerkesztő </li></ul><ul><li>a google féle szolgáltatások iocs.hu domain alá mindenkinek </li></ul>
  3. 3. http://mail.iocs.hu felhasználónév: vezeteknev.keresztnev @iocs.hu jelszó: ha érdekel a dolog, elküldjük emailben
  4. 4. így néz ki: de nekem van ám egy másik postafiókom,  és nem akarok még egy újat is használni...
  5. 5. nem is kell! a beállításokban bármikor hozzáadhatod a régi fiókodat az újhoz, így ide is megérkeznek a régi leveleid sőt, a régi emailcímedről is írhatsz innen levelet.  ha akarod, senki nem is veszi majd észre, hogy váltottál..
  6. 6. érdekel! mit kell tennem? küldj egy emailt a    [email_address]     címre, amelyben megírod a teljes neved et, és rövidesen elküldjük Neked a jelszavadat, amit belépés után bármikor megváltoztathatsz.     :) pr .

×