Llojet e Mostrave

PhD Cand. à Istanbul University
24 Jul 2016
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
Llojet e Mostrave
1 sur 17

Contenu connexe

Tendances

Ushtrime nga lenda e statistikesUshtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikeskulla 2010
Ushtrime nga lenda e statistikesUshtrime nga lenda e statistikes
Ushtrime nga lenda e statistikescoupletea
Distribucioni i mostrave dhe intervalet e besimit per mesatare dhe proporcionDistribucioni i mostrave dhe intervalet e besimit per mesatare dhe proporcion
Distribucioni i mostrave dhe intervalet e besimit per mesatare dhe proporcionMenaxherat
Statistike   nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashiStatistike   nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashi
Statistike nocionet kryesore dhe mostra ligjerata 2 - ardiana gashiMenaxherat
Ligjerata 3   anketa, mostra dhe gabimet ne mostrimLigjerata 3   anketa, mostra dhe gabimet ne mostrim
Ligjerata 3 anketa, mostra dhe gabimet ne mostrimcoupletea
Ushtrime statistika allUshtrime statistika all
Ushtrime statistika allcoupletea

En vedette

Mostra kerkimoreMostra kerkimore
Mostra kerkimorestudent
E-MediatE-Mediat
E-MediatBeth Kanter
Projekti dhe raporti kerkimorProjekti dhe raporti kerkimor
Projekti dhe raporti kerkimorMiki mirs
 marketing study company marketing study company
marketing study companyEgzon Deda
Universiteti i prishtinёsUniversiteti i prishtinёs
Universiteti i prishtinёssebi044
Social Media marketing report on I League v/s ISLSocial Media marketing report on I League v/s ISL
Social Media marketing report on I League v/s ISLSocial Samosa

Similaire à Llojet e Mostrave

Planifikim marketingu mr.sc.bekim përgjegjajPlanifikim marketingu mr.sc.bekim përgjegjaj
Planifikim marketingu mr.sc.bekim përgjegjajAtlantida Marketing Club
Kapitulli 3Kapitulli 3
Kapitulli 3Lavdije Raçi
Kapitulli 9  kerkimet sasioreKapitulli 9  kerkimet sasiore
Kapitulli 9 kerkimet sasioreLavdije Raçi
Statistike, ushtrime 3Statistike, ushtrime 3
Statistike, ushtrime 3coupletea
00000. met kerkimi juridik1. sakte+++00000. met kerkimi juridik1. sakte+++
00000. met kerkimi juridik1. sakte+++Astrit Idrizi
Hulumtimet  e  marketingutHulumtimet  e  marketingut
Hulumtimet e marketingutYmer-Hamide Ejupi

Plus de Kujtim Hameli

Observation Presentation.pdfObservation Presentation.pdf
Observation Presentation.pdfKujtim Hameli
Shfaqja e Menaxhimit Shkencor - Frederick W. TaylorShfaqja e Menaxhimit Shkencor - Frederick W. Taylor
Shfaqja e Menaxhimit Shkencor - Frederick W. TaylorKujtim Hameli
Teoria InstitucionaleTeoria Institucionale
Teoria InstitucionaleKujtim Hameli
Hershey Case Study - Strategic ManagementHershey Case Study - Strategic Management
Hershey Case Study - Strategic ManagementKujtim Hameli
Studim Rasti - Hershey CompanyStudim Rasti - Hershey Company
Studim Rasti - Hershey CompanyKujtim Hameli
eMarketingu - Udhëzues themelor i marketingut në botën digjitale, Rob StokeseMarketingu - Udhëzues themelor i marketingut në botën digjitale, Rob Stokes
eMarketingu - Udhëzues themelor i marketingut në botën digjitale, Rob StokesKujtim Hameli

Llojet e Mostrave