Poste Telekomi i Kosoves - Kodet Postare

2 847 vues

Publié le

Poste Telekomi i Kosoves - Kodet Postare (M.D)

  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

Poste Telekomi i Kosoves - Kodet Postare

  1. 1. Kodet Postare të Regjioneve dhe Qyteteve të Kosovës Postë Telekomi i Kosovës • Prishtina Adobe Acrobat Document • Prizreni Adobe Acrobat Document • Ferizaj Adobe Acrobat Document • Gjakova Adobe Acrobat Document • Gjilani Adobe Acrobat Document • Mitrovica Adobe Acrobat Document • Peja Adobe Acrobat Document www.facebook.com/marjan.dodaj

×