Ce diaporama a bien été signalé.
Le téléchargement de votre SlideShare est en cours. ×

Xhevdet Bytyqi - libri PËRMBLEDHJE E 1200 TEKSTE KËNGËSH SHQIPE TË MUZIKËS POPULLORE DHE ARGËTUESE

Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Xhevdet Bytyçi
  PËRMBLEDHJE
1200 TEKSTE KËNGËSH SHQIPE TË
  MUZIKËS POPULLORE DHE
     ARGËTUESE
    G...
BOTIMI I PËRMBLEDHJES ËSHTË MUNDËSUAR NGA
  MINISTRIA E KULTURËS, RINISË DHE SPORTEVE TË
          KOSOVËS
...
Në vend të parathënies, dy fjalë të autorit

    Botimi i kësaj përmbledhjeje me tekste të këngëve të muzikës
popullore...
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité
Publicité