Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

Museu louvre

163 vues

Publié le

Presentació Pol

Publié dans : Formation
 • Soyez le premier à commenter

 • Soyez le premier à aimer ceci

Museu louvre

 1. 1. Museu Louvre
 2. 2. ON ESTÀ SITUAT Està situat a París.
 3. 3. El SEU ARQUITECTE Un home anomenat Leoh Ming Pei.
 4. 4. Quan va construir-se? Quants anys va trigar? Va trigar 9 anys en construir-se, des de 1546.
 5. 5. ALÇADA L’alçada es de 20,1m
 6. 6. MATERIAL UTILITZAT Vidre laminat transparent de 603 rombes i 70 triangles.
 7. 7. LA SEVA HISTÒRIA El museu Louvre és un dels museus més famosos del món es va començar a construir en 1546 quan Francesc I era el rei de França però a mesura del pas dels anys i els regnats es van anar realitzant restauracions. Recent a mitjans del segle XIX es va acabar de construir. En 1793 va ser inaugurat com a museu públic i en 1848 va passar a mans de l'estat. L'última intervenció en el palau del Louvre va ser la construcció de la piràmide de vidre. Des de l'inici el museu Louvre va ser el lloc on els sobirans van guardaven els seus tresors (joies, llibres, obres d'art ect...). En l'actualitat és visitat per turistes de tot el món i reconegut com un gran museu enciclopèdic d'art universal.
 8. 8. PER QUÈ SERVEIX El museu Louvre està perquè la gent visiti les obres que hi ha (com per exemple la “Gioconda”) ja que forma part de la història de França.
 9. 9. CURIOSITATS DE L’OBRA Hi ha curiositats sobre aquest museu que poca gent coneix i són aquestes: 1. Un museu convertit en un magatzem durant la Segona Guerra Mundial. 2. Té 35000 obres de gran prestigi. 3. Va ser un dels palaus més importants de Paris.
 10. 10. DUBTES I PREGUNTES Algun dubte ho pregunta?

×