Ce diaporama a bien été signalé.
Nous utilisons votre profil LinkedIn et vos données d’activité pour vous proposer des publicités personnalisées et pertinentes. Vous pouvez changer vos préférences de publicités à tout moment.

T1 e1 trujillo

516 vues

Publié le

  • Soyez le premier à commenter

  • Soyez le premier à aimer ceci

T1 e1 trujillo

  1. 2. Free-Hand és un programa de disseny vectorial. Nascut com un dels primers programes de disseny gràfic pur (tipografia, dibuix, compaginació elemental), va anar implementant-se com un dels programes més vàlids per fer la transició del Rottring , la fotocomposició, el Letraset, el couché i el Rubberbest al món digital de la disciplina del Disseny Gràfic.
  2. 3. Va néixer de la mà de la companyia nord-americana Altsys Corp l ’ any 1986 a la ciutat de Richardson (Texas) on hi ha també la majoria de les grans companyies de Noves Tecnologies i Telecomunicacions.
  3. 4. Free-Hand es va vendre a Macromedia que va seguir-lo desenvolupant i el va integrar en els paquets d ’ edició per web (Dreamweaver, Flash, Fireworks) que van tenir una forta implementació en el món de la edició de WEB i van permetre creure la viabilitat del projecte. Finalment una nova operació de Adobe va fusionar Macromedia amb Adobe i tot i que va seguir-ne la comercialització i desenvolupament, condemnava al Freehand a la lenta desaparició substituint-lo per l ’ Ilustrator. Amb una política d ’ exclusió que ha arribat al punt que la versió 10.6 del MacOS ja no el deixa funcionar tot i que encara té seguidors que reclamen per internet la continuïtat del programa que va quedar aturada en la versió 11 o MX. 
  4. 5. FREE FREEHAND : Per un Freehand libre Es tracta d ’ una iniciativa promoguda per dissenyadors que encara utilitzen el Freehand com a eina de dibuix vectorial i volen que aquesta es liberalitzi, passi a ser software lliure, per poder adaptar-la als temps moderns, als nous sistemes operatius i arquitectures de hardware. “ Queremos que FreeHand tenga un futuro. No solamente porque nos gusta trabajar con FreeHand, sino también porque tenemos gran cantidad de documentos en este formato y necesitamos usarlos también en el futuro (bien, Illustrator puede abrir los documentos de FreeHand, pero los convierte en un caos). Nuestro deseo es simple: Para todos que están usando FreeHand (y nunca quieran adaptarse a utilizar Illustrator — por muchas razones ya bien conocidas) el programa debe ser actualizado convirtiéndolo en nativo para Intel y los errores corregidos. “
  5. 6. Free-Hand permet guardar documents com a .FH (+nombre de versió) i també com a EPS (Encapsulated Post Script), és editable amb altres aplicacións com Photo-Shop que permet completar els dissenys fets. La darrera versió també permet la sortida en format Flash i en facilita l ’ edicio per completar dissenys web exigents i també pot editar l ’ HTML per polir-ne l ’ acabat. A nivell editorial i impressió manté la confiança tant de dissenyadors com d ’ impressors en part perquè ha anat evolucionant en paral·lel a la digitalització de les arts gràfiques amb les que s ’ ha comunicat excel·lentment des dels inicis.
  6. 7. COMPARATIVA FREEHAND I ILLUSTRATOR VEURE VÍDEO

×